To je to što me zanima!

Radniku kioska kaznena prijava samo zbog napada na dječaka

Radnik kioska prvo se posvađao s dječakom i fizički ga napao. Dječakov djed Avdija O. (76) došao je riješiti stvar, no pao je i udario glavom. Prema isvjedocima, obojica su imali palice
Vidi originalni članak

Iako su zagrebački policajci dovršili kriminalističko istraživanje proveli su nad 52-godišnjim djelatnikom kioska ispred kojeg je u četvrtak poslijepodne preminuo Avdija O. (76), i dalje nisu poznate sve okolnosti njegove smrti.

FATALNI OKRŠAJ U ZAGREBU Preminuo nakon sukoba pred kioskom u Kozari putevima

Ono što je sigurno, radnika kioska policija je kazneno prijavila samo zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja tjelesna ozljede na štetu djeteta, odnosno Avdijinog maloljetnog unuka.

Sve je počelo oko 16 sati na Peščenici na Kanalskom putu. Dječak je, piše Jutarnji list, krenuo kupiti sladoled te se posvađao i fizički sukobio s zaposlenikom kioska. U tom je sukobu dječak zadobio lakše ozljede. 

Nedugo nakon toga dječak se u pratnji djeda vratio do kioska, kako bi razriješili situaciju. Svađa je ubrzo prerasla u fizički sukob između zaposlenika kioska i Avdije.

Svjedoci koji su se tamo zatekli ispričali su policajcima da je Avdija pao i udario glavom te da je tako zadobio ozljedu uslijed koje je preminuo. Kad je vozilo Hitne pomoći stiglo na mjesto događaja, pokušali su ga reanimirati, no nisu mu mogli pomoći. 

Radnik kioska završio je u bolnici s teškim ozljedama. Kako neslužbeno doznajemo, nisu se tukli goloruki, već su obojica imali nekakve drvene palice ili letve.

Nakon što su mu u bolnici sanirali ozljede radnika kioska predali su pritvorskom nadzorniku i dostavili kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi utvrdili sve okolnosti događaja.

Avdija O. bio je cijenjen u zajednici. Dio mještana poznaje ga pod drugim prezimenom koje je promijenio. Stanovao je nekoliko kuća dalje od samog mjesta događaja te je bio predsjednik jednog kluba nacionalne manjine. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • ichbin2 18.04.2020.

    sigurno bude se smanjio broj glasača

  • 18.04.2020.

    Klasika. Radim na benzinskoj, dolazi manjina. Na prvu sasvim normalni ljudi i ne obraćam pozornost na njih. Pogledam prema klincima i vidim da trpaju stvari u džep. Mislim si ajde djeca su, sva to znaju raditi. Kažem klincima dečki ajde izvadite stvari iz džepa, ne možete tako. Kad evo tate, odma galama i prijetnje. Naravno, kako se usuđujem reći njegovoj djeci da kradu, kao manjina su, pa odma tako. Velim stvari su im u džepu, provjerite. On inzistira da nisu, prijeti se policijom. Kažem ok, idem ih zvati. Skrenem do videnadzora, kad vidiš dok je on galamio ma mene, njegova žena trpa stvari u torbicu. Uspjeli smo stvar riješiti bez policije kad je čuo da su svi snimljeni. Naravno da mi je rekao da njegovi rođaci često prolaze, pa da pazim što radim. I eto, prijaviš policiji, reći će digni privatnu tužbu. Ako kažem šefu reći će mi nemoj se svađati s njima (i sam plati ono što ti pokradu). I zbog takvih stvari se povlače palice po radnim mjestima (kolokvijalno nazvane knjiga žalbe), a radnici trebaju glumiti šerife.

  • 18.04.2020.

    Šteta što nas je Hitler prerano napustio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare