To je to što me zanima!

Radovi će trajati pet mjeseci: Počinje sanacija Mosta slobode

Iz Grada su izvijestili kako će sanacija trajati od 16. ožujka u 7 sati do 16. kolovoza u 20 sati, a novom regulacijom prometa nastojat će se  u najmanjoj mogućoj mjeri utjecati na promet
Vidi originalni članak

Radovi na sanaciji Mosta slobode u Zagrebu počinju u subotu, 16. ožujka, i trajat će pet mjeseci uz posebnu, privremenu regulaciju prometa, izvijestili su iz Grada Zagreba.

Tijekom petomjesečne sanacije pješacima i biciklistima zabranjeno je kretanje u zoni radova, a automobilski promet će se i dalje odvijati u četiri sužene trake.

Idućih mjeseci izradit će se nova pješačka staza, sanirati pješačke ograde i  šest korozijom oštećenih mjesta na lukovima Most slobode, jednog je od najvažnijih cestovnih poveznica između Novog Zagreba i ostatka grada.  

Iz Grada su izvijestili kako će sanacija trajati od 16. ožujka u 7 sati do 16. kolovoza u 20 sati, a novom regulacijom prometa nastojat će se  u najmanjoj mogućoj mjeri utjecati na promet.

Dužina ukupnog zahvata, uključujući obje strane mosta, iznosi oko dva kilometra.

Most slobode pušten je u promet 1959. godine i do sada nije saniran.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JunFan 13.03.2019.

    Da se ja pitam, ja bi protero autobus ovuda, ovo nije tako slabo kao što izgleda.

  • stari mudrac 13.03.2019.

    a ime? pa još iz 1959! kaj tu ni potrebna sanacija?

  • Nboy 13.03.2019.

    Sramota od Zagreba.trebalo je već zamijeniti sve stare mostove a Jankomirski je promašaj od samog početka jer umjesto 4 trake izgrađene su 2 pa je sad tamo zagušenje,postavili su neku regulaciju -improvizaciju ali sramota živa,očito se struka nije pitala što i kako treba već se provodi samovolja pojedinca!Rešetka spoj mosta i kopna propala,obaviješten ured Gradonačelnika ali eto niti 4 godine nakon tog upozorenja da se popravi nije učinjeno ništa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare