To je to što me zanima!

Radovi pri kraju: Ušminkava se rotor, već postavljaju i kamere

Nova prometna regulacija trebala bi smanjiti gužve, a već početkom siječnja trebali bi se voziti po rotoru u Remetincu. No radovi će se nastaviti na uređivanju staza i preostalih tračnica koje su bile odsječene
Vidi originalni članak

Radovi na rotoru u Remetincu ulaze u samu završnicu i početkom siječnja sam rotor bi trebao biti gotov kako bi po njemu mogli opet normalno voziti. 

No radovi će potrajati i nakon puštanja rotora u promet jer se moraju urediti biciklističke i pješačke staze i tramvajske pruge koje su sad odsječene. No povoljno vrijeme, kakvo je ovih dana, pomaže radnicima koji rade i na uređenju oko samog rotora, pa se završava i pruga unutar rotora. 

Na najnovijim fotografijama može se vidjeti kako radnici iscrtavaju prometnice, postavljaju se novi semafori koji će regulirati promet, ali i kamere te rasvjeta u tunelima.

Pogledajte fotogaleriju

Idi na 24sata

Komentari 69

  • prokurator 18.12.2019.

    da se ne zavaravamo: ovaj skupi rotor NEĆE ubrzati zagrebački promet, niti olakšati gužve koje iz mjeseca u mjesec postaju sve teže podnošljive. zagreb je grad prometne katastrofe!!!!!! a rotor samo pranje love.

  • prokurator 18.12.2019.

    lova se pereeee, korupcija naroduuuuu!!

  • 18.12.2019.

    Taj rotor moze progutat max 30 000 vozila dnevno, dok tim cvoristem dnevno prolazi u prosjeku cca 70 000 vozila... pametnom dosta 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare