To je to što me zanima!

Radovi, sudari, jutarnji kaos na zagrebačkoj obilaznici. Kolona kod Jankomira duga čak 7 km

Kolona s autoceste A2 prema čvoru Zagreb zapad oko 8 sati duga je bila sedam kilometara, javlja HAK. Policija javlja kako je ranije bila nesreća kod čvora Jarek
Vidi originalni članak

Uz standardnu jutarnju špicu, na zagrebačkoj obilaznici u četvrtak ujutro nastala je i ogromna kolona kod čvora Zagreb zapad i to na prilazu iz smjera autoceste A2  Zagreb-Macelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javlja HAK oko 8 sati, kolona je u smjeru Zagreba duga oko 7 kilometara. 

Povećana je gustoća prometa i na zagrebačoj obilaznici (A3) iz smjera autoceste A2 i iz smjera čvora Sveta Nedelja u smjeru Lipovca. Kolona vozila je oko 2 kilometra.

Kako javljaju korisnici Google karata, na Aleji Bologne prijavljene su trenutno dvije nesreće. Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da je jutros bila nesreća kod čvora Jarek, gdje su se sudarila dva vozila, a nešto kasnije došlo je i do nesreće na Aveniji Dubrovnik.

Zbog radova između čvorova Jakuševec i Kosnica vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po dva sužena prometna traka u oba smjera, a zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca, Varaždina i Goričana, a obilazak je državnim cestama (DC31 i DC30) do čvora Kosnica.

Između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po jednom suženom prometnom traku u oba smjera.

Na čvoru Ivanić Grad zatvoren je izlazni krak iz smjera Bregane i ulazni u smjeru Lipovca. Obilazak iz smjera Bregane je preko čvora Dugo Selo, a u smjeru Lipovca preko čvora Križ (A3).

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • error_404 27.04.2023.

    Čudno je da nitko ne spominje svakodnevnu gužvu na čvoru Jankomir u smjeru Zagreba uzrokovanu suženjem traka na samom spajanju cesta - nema radova samo suženje traka i gužva.

  • AxaDeVill 27.04.2023.

    Svake godine radovi na obilaznici. Zašto??? Glupo bi bilo raditi nadvožnjake, podvnožnjake, konstrukcije za promet osobnih vozila i sl. kako bi se rasteretio prenapućeni Zagreb! Bolje je svake godine "prati" na isti način, jel?

  • Ironfist 27.04.2023.

    Prvi krivac je Milan Bandić jer je mogao za 20 godina koliko je bio na vlasti mogao na zagrebačkoj/slavonskoj aveniji napraviti 20 nadvožnjaka da nema ni jednog semfora od Jankomira do Sesveta. Svako ljeto jednoga. Drugi krivac je Tomašević jer čovjeku nitko nije objasnio da se u Zagrebu ne smiju raditi radovi na prometnicama 2,3,4,5,9,10,11,12 mjesec jer odmah nastane kolaps.

Komentiraj...
Vidi sve komentare