To je to što me zanima!

Rafali na svadbenom slavlju: Podnijeli dvije kaznene prijave

Na svadbi u Dugopolju su podsjetimo, pucali iz puški i pištolja ispred dvorane. Policija je podnijela kaznene prijave protiv dvojice, a još najmanje dvoje istražuje
Vidi originalni članak

Policija je podnijela kaznene prijave protiv dvojice koji su na svadbi u Dugopolju prošlog vikenda pucali iz puški i pištolja ispred dvorane ne mareći za sigurnost prisutnih. Srećom tada nitko nije ozlijeđen . Splitska je policija objavila da su završili istragu nad mladićima starim 28 i 31 godinu koji su pucali iz vatrenog oružja 12. prosinca.

- Prije dva dana, policijski službenici su utvrdili kako je objavljena snimka navedenog događaja. O događaju policija nije zaprimila dojavu, ali su odmah, po utvrđivanju postojanja i pregleda snimke, poduzete službene radnje i to očevid na mjestu događaja, izuzeta je originalna snimka, poduzete su mjere utvrđivanja identiteta osoba koje su prisustvovale navedenom događaju, kao i utvrđivanju identiteta osoba za koje je pregledom snimke utvrđeno da pucaju iz vatrenog oružja. Tijekom kriminalističkog istraživanja od 28-godišnjaka je oduzeta jedna automatska puška - objavila je PU splitsko-dalmatinska .

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 28-godišnjaka podnesena kaznena prijava, zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenih djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ i „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“, dok je protiv 31-godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela „Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.

Policija istražuje još najmanje dvoje ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • trijezni zagorec 20.12.2015.

    kaj tu nisu hapsili i stavjali lisice,kaj je to manji prekrsaj od crvenog svetla,ili za to ntrebaju m....

  • marko888 20.12.2015.

    Primitivizam !

  • CRNA GIZA 19.12.2015.

    glume srbe , niže se spustit ne mogu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare