To je to što me zanima!

Ragbijaš se nakon moždanog udara probudio kao gej frizer

Chris Birch (26) imao je 120 kg prije bizarne nesreće i igrao je ragbi. Iako ga je zaručnica danima čekala da se probudi u bolnici, on je shvatio da voli muškarce
Vidi originalni članak

Velški ragbijaš Chris Birch (26) iz Ystrad Mynacha pao je na ragbi treningu lokalnog kluba, slomio vrat i doživio moždani udar prije dvije godine. Obitelj i zaručnica danima su dežurali kraj njega u bolnici i čekali da se probudi. Strahovali su kako će mu bizarna nesreća promijeniti život, ali nisu mogli ni zamisliti kako. 

Nakon što se Chris, koji je bio zaručen za dugogodišnju djevojku, probudio, zaključio je da je homoseksualac. Prekinuo je s djevojkom, dao otkaz u banci i zaposlio se kao frizer. Sada živi s 19-godišnjim dečkom Jackom. Sada već bivši ragbijaš smršavio je 57 kg i izblajhao kosu. 

- Probudio sam se kao gej i još uvijek sam gej. Znam da zvuči čudno, ali odmah sam se osjećao drugačije. Nikada me nisu privlačili muškarci. Nisam se ni družio s homoseksualcima - rekao je Chris koji je nekada vikende provodio u ispijanju piva s prijateljima i gledanju sporta, piše Daily Mail. 

Međutim, dodao je kako ga nije ni briga što je bio prije. Potražio je savjet neurologa koji mu je objasnio da je moždani udar vjerojatno 'otvorio' dio mozga koji do sada nije koristio.

- Uvjeren sam da sam sretniji nego što sam bio - dodao je Chris. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Sparkling Star 11.11.2011.

    kod nas zaspeš kao gay a probudiš se kao r(ag)obijaš

  • Palmira2 11.11.2011.

    Pitanje je kolko se nisko neki mogu spustiti za 5 minuta "slave" , i malko samoreklame..Inače ova vijest vani ide pod "bizzare"...Tj , bizarno,a znam kako stojite s engleskim u redakciji, pa me iskreno čudi što ovo nije u rubrici "politika" , hehhe....

  • DAXXX 10.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare