To je to što me zanima!

Rajko Ostojić: Liste čekanja veće su zbog štrajka liječnika

Predsjednik Hrvatskog liječničkog sindikata Ivica Babić ponovno je istaknuo kako će štrajk trajati dok novi kolektivni ugovor u ime liječnika ne potpiše njihov sindikat
Vidi originalni članak

Čelnici sva tri reprezentativna sindikata u zdravstvu Ivica Babić, Anica Prašnjak i Spomenka Avberšek, te ministar zdravlja Rajko Ostojić, zadovoljni su što su započeli pregovori. Tportal javlja kako su istaknuli da su u srijedu prešli oko 50 posto članaka budućeg kolektivnog ugovora. 

Pregovori se nastavljaju u ponedjeljak jer kolektivni ugovor još nije potpisan. Ministar Ostojić komentirao je posljedice štrajka te je rekao kako su u dva tjedna liste čekanja u bolnicama povećane do 15 posto. Istaknuo je da u nekim bolnicama postoje problemi, ali se "kritične točke rješavaju".

Predsjednik Hrvatskog liječničkog sindikata Ivica Babić ponovno je istaknuo kako će štrajk trajati dok novi kolektivni ugovor u ime liječnika ne potpiše njihov sindikat. Nije rekao koliko bi to moglo potrajati.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Car i Mrgud 03.10.2013.

    Već tjedan dana nije rekel da je i hadeze kriv za liste čekanja...(najvećim dijelom i je, al kad se na to pozove koja od vladajućih ništarija, dođe mi da sam na sebi napravim kakav kirurški zahvat od muke...)

  • Lori Loredana 03.10.2013.

    Ministre, pa nisu liste čekanja od godinu dana, zbog ovog štrajka................pa nismo mi građani ove zemlje baš tako glupi. Jesu li možda liste čekanja zbog vaše nesposobnosti?

  • ludom 03.10.2013.

    Koji je to ljigavac. Kao, prije štrajka je sve štimalo. On izgleda sam sebi vjeruje to što trkelja. I to je liječnik koji bi trebao pomagati bolesnim ljudima. Strašno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare