To je to što me zanima!

Rakar: Još nisu pregledali sve, a ništa nisu ni našli

Marko Rakar će se morati u policiju u utorak ili u srijedu jer policajci još nisu pregledali jedan hard disk. Kaže da će se za vikend napokon odmoriti
Vidi originalni članak

Marko Rakar je oko 18 sati izašao iz sjedišta krim policije u Heinzelovoj ulici u Zagrebu gdje su policajci cijeli dan pregledavali njegova računala. Izjavio je da su policajci sve detaljno pretraživali, ali kako nisu pronašli ništa.
- Sad kad su mi vratili opremu, krenut ću prvo sve pospajati i pokušati shvatiti što se uopće dogodilo. Meni je cijela ta kombinacija suluda jer sam u najboljoj namjeri otišao u policiju, da bi završio uhićen sa uplakanom suprugom i policijom ispred kuće - izjavio je Rakar.
U policiju će se morati vratiti u utorak ili srijedu jer još nisu pregledali jedan hard disk.
- Iz naše perspektive uhićenje je bila potencijalno glupa odluka, jer je moja namjera bila sasvim suprotna. Oni su tražili registar kojeg nema. Sad prvo moram pretražiti sve što se napisalo o tome i trebam vidjeti taj nesretni web site jer ga nisam imao prilike detaljno pregledati kaže Rakar. Ponovio je da i dalje nema nikakve ideje oko toga tko bi mu sve mogao podmetnuti.
- Za vikend ću se napokon odmoriti. Sutra idem negdje izvan Zagreba. Jedan prijatelj slavi rođendan, pa se nadam da ću doći i malo tulumariti - dodao je Rakar i zahvalio medijima na podršci.
Njegov odvjetnik Maro Mihočević izjavio je da policija može podnijeti prijavu nakon što pregledaju sve predmete, ali da prema njihovim saznanjima za to nema razloga, a dodao je i da nije bilo ni razloga za Rakarovo uhićenje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nemam pojma 09.04.2010.

    sve ovo nije ni čudno kad neki ljudi u drž. firmi tipkaju kao moje dite

  • sacko 09.04.2010.

    Nemoj samo po modemu, druže plavi!

  • 25sat 09.04.2010.

    Ma, najsilnije mi je kad prilikom pretresa zaplijene i monitore računala , jer su i to predmeti iz kaznenih djela ! Po toj logici bi trebali pokupiti i produžne kablove, a također i poskidati utičnice iz zidova ! Za svaki slučaj i stolac ispred kompjutera, da vještače koliko je prdio po njemu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare