To je to što me zanima!

Rakun je divljački napao bebu: 'U šoku smo, mogla je umrijeti'

SAD: Četveromjesečna djevojčica završila je na operaciji sa 65 šavova. Oporavak će trajati najmanje godinu dana, a roditelji za napad krive stanodavca koji nije pravovremeno reagirao...
Vidi originalni članak

Četveromjesečna djevojčica zadobila je teške ozljede glave nakon što ju je napao rakun.

Journi Black iz Philadelphije spavala je u svom krevetiću kad ju je rakun uspio izvući iz kreveta, izgristi i napasti kandžama, a zatim još i vući po podu.

Završila je na operaciji glave na kojoj je 'zaradila' čak 65 šavova. Na fotografijama se vidi bebino  izranjavano lice, a njezin otac Samuel zgrožen je ovim napadom.

- Još smo u šoku, naše dijete je moglo umrijeti - rekao je Samuel.

Napad se dogodio kad je bebina majka Ashley odvela šestogodišnjeg sina u kupaonicu i izgubila djevojčicu iz vida. Vrativši se u sobu, našla je kćer oblivenu krvlju i odmah pozvala Hitnu pomoć, piše CBS Philadelphia.

Journi je brzo odvezena u bolnicu gdje je operirana, a liječnici su procijenili da će oporavak trajati najmanje godinu dana. Majka za ovaj napad krivi stanodavca, koji navodno nije ništa poduzeo kad mu je spomenula da rakuni hodaju oko stana.

- To je njegova odgovornost. Morao je učiniti nešto po tom pitanju, a ne da rakuni mogu slobodno ulaziti u prostor s malom djecom, složio se otac Samuel.

Inače, obitelj se preselila u novi stan samo nekoliko dana prije napada, a nakon ovog napada oko zgrade su postavljene zamke za hvatanje rakuna.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • HDZ puši kurac 01.01.2018.

    Jel rakun poslije zauzeo zaštitni stav nad bebom?

  • biberrr 01.01.2018.

    Slatka beba,dobro ju je ta beštija izgrizla i izgrebala.

  • Deleted user 01.01.2018.

    gdje su bili branitelji ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare