News

Komentari 17

Rakun je divljački napao bebu: 'U šoku smo, mogla je umrijeti'

Rakun je divljački napao bebu: 'U šoku smo, mogla je umrijeti'

SAD: Četveromjesečna djevojčica završila je na operaciji sa 65 šavova. Oporavak će trajati najmanje godinu dana, a roditelji za napad krive stanodavca koji nije pravovremeno reagirao...

Četveromjesečna djevojčica zadobila je teške ozljede glave nakon što ju je napao rakun.

Journi Black iz Philadelphije spavala je u svom krevetiću kad ju je rakun uspio izvući iz kreveta, izgristi i napasti kandžama, a zatim još i vući po podu.

Završila je na operaciji glave na kojoj je 'zaradila' čak 65 šavova. Na fotografijama se vidi bebino  izranjavano lice, a njezin otac Samuel zgrožen je ovim napadom.

- Još smo u šoku, naše dijete je moglo umrijeti - rekao je Samuel.

Napad se dogodio kad je bebina majka Ashley odvela šestogodišnjeg sina u kupaonicu i izgubila djevojčicu iz vida. Vrativši se u sobu, našla je kćer oblivenu krvlju i odmah pozvala Hitnu pomoć, piše CBS Philadelphia.

Journi je brzo odvezena u bolnicu gdje je operirana, a liječnici su procijenili da će oporavak trajati najmanje godinu dana. Majka za ovaj napad krivi stanodavca, koji navodno nije ništa poduzeo kad mu je spomenula da rakuni hodaju oko stana.

- To je njegova odgovornost. Morao je učiniti nešto po tom pitanju, a ne da rakuni mogu slobodno ulaziti u prostor s malom djecom, složio se otac Samuel.

Inače, obitelj se preselila u novi stan samo nekoliko dana prije napada, a nakon ovog napada oko zgrade su postavljene zamke za hvatanje rakuna.

Najčitaniji članci