To je to što me zanima!

Raspjevana premijerka bi ministre obukla u mrave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Premijerki su na otvaranju vrtića na Krku javili da je Hrvatskoj odblokirano 11. poglavla. Kosor je zapjevala s djecom 'Kad si sretan lupi dlanom ...'
Vidi originalni članak

Premijerki su dok je otvarala dječji vrtić u Gradu Krku iz Bruxellesa javili kako je Hrvatskoj odblokirano 11 poglavlja čime je otvoren put u Europsku uniju nakon gotovo godinu dana slovenske blokade.
Vidno raspoložena, složno se, zajedno sa svojim potpredsjednikom Damirom Polančecom pridružila okupljenoj djeci i s njima zapjevala.
 - Kad si sretan lupi dlanom ti o dlan, kad si sretan... - orilo se iz grla naše premijerke, koja je zaključila da bi upravo ta pjesma mogla biti himna naše Vlade, kojom bi uz ples započinjali svoje sjednice. Inspirirana predstavom u kojoj su mališani za nju glumili mrave, Kosor je kazala i kako bi bilo zgodno ministre obući u mrave.
 - Zamislite u tom kostimu Šukera i Čobankovića - nasmijala je Kosor okupljeno društvo.

OTVORILI I ZATVORILI ŠEST POGLAVLJA U POLA SATA
Na Međuvladinoj konferenciji u Belgiji, koja je trajala samo pola sata, otvoreni su i pregovori za rješavanje graničnog spora sa Slovenijom. Europski povjerenik za proširenje rekao je da se nada da će se i to pitanje uskoro riješiti. Na pitanje da li je već za danas moguće parafiranje arbitražnog sporazuma, Oli Rehn je odgovorio 'Vidjet ćemo'. Ljubljana će i dalje blokirati tri Hrvatska poglavlja Ribarstvo, Vanjsku, sigurnosnu i obrambenu politiku, te Okoliš iako su Europska komisija i 26 zemlja članica rekle kako za njihovo otvaranje nema prepreka.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • plavuša13 03.10.2009.

    Nema više kome pa \"pjeva\" djeci u vrtiću!

  • mali marinko 02.10.2009.

    niti su je izabrali na izborima,nije je ni članstvo HDZ-a izabralo za predsjednicu, a ona premijerka. Ima zašto i pivat.

  • user_39646 02.10.2009.

    Ovo je veliki uspjeh Hrvatske vanjske politike jer sada su nam vrata ulaska u EU širom otvorena. Moramo se sada još više primiti posla jer moramo riješiti ova poglavlja što brže jer nekako moramo nadoknaditi izgubljeno vrijeme koje nam je donijela Slovenka blokada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare