To je to što me zanima!

Raspravu o Hrvatskom snu prekinula dojava o bombi

Zgradu dubrovačke gradske vijećnice evakuirali su oko podneva zbog dojave o bombi. Na terenu su bili pirotehničari i utvrdili da je dojava lažna
Vidi originalni članak

Zgradu dubrovačke gradske vijećnice evakuirali su oko podneva zbog dojave o bombi. Na terenu su bili pirotehničari, koji su vrlo brzo utvrdili da je riječ o lažnoj dojavi. Vijećnici su morali prekinuti raspravu o amandmanu o proširenju buduće turističke zone 'Tri sestrice', gdje investitor Vincenco Blagaić planira izgradnju kompleksa Hrvatski san s više od tri tisuće ležajeva. Proširenje zone s 30 na 40 hektara predložio je župan i HDZ-ovac Nikola Dobroslavić. Prekid sjednice je trajao pola sata.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PapaŠtrumpf 17.06.2010.

    @Dalekoo-potpisujem i nadodajem.Blagajić je Sanaderovo potrkalo i hrvatski san više nije hrvatski jer se sa šeicima pregovaralo o prodaji navedenog, kupovali su zemlju po 5€ a oprati će milijune i milijune za vlastite džepove.

  • Univerzum 17.06.2010.

    več vidim dropulički ili njenog muža kako zovu i prijavljuju bombe, ima razloga zašto bi to i napravili, kada več koče sve poduzetničke projekte u hrvatskoj ! sramota hrvatska kakvi su nam ministri, najradije bi se iselio !

  • Dalekoo 17.06.2010.

    Do kada ce narod dopustat ovim lopovima da unistavaju hrvatsku zemlju...Daj probudite se vise... balavci kao ovaj sa nekakvim fondovima koji potjecu tko zna odakle kupuju komade zemlje uz obalu dovoljno velike da ih se moze vidjeti sa satelita i to sve upakiraju u ono \" mi gradimo hrvatsku buducnost i otvaramo nove poslove...\".. Nakon toga oni operu milijune eura,dolara, kuna a narod dobije par poslova u smislu sezonskog konobarenja i sobarica..a obala je devastirana zauvijek.. pogledajte malo vanka u druge drzave kako su ovi isti \"poduzetnici\" unistili sve, nemojte im to dopustiti ovdje narod je skupo platio hrvatsku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare