To je to što me zanima!

Raspuštanje riječkog SDP-a? Linić: Premijer je pun mržnje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Linić je rekao kako nakon izbacivanja ne namjerava otići u drugu stranku i raditi protiv SDP-a. Kazao je da su to premijerove gluposti i da je oduvijek vjeran SDP-u
Vidi originalni članak

Prihvaćam odluku kolega iz Glavnog odbora, kazao je Slavko Linić koji je, nakon maratonske sjednice Glavnog odbora SDP-a, s 50 glasova za i 47 protiv, izbačen iz stranke. 

- Za raspuštanje riječke organizacije SDP-a pitajte premijera koji je pun mržnje. Neću otići u nikakvu stranku i raditi protiv SDP-a, to su premijerove gluposti. Ja sam oduvijek bio vjeran SDP-u, svojoj dojučerašnjoj stranci -  vidno potreseni Linić rekao je novinarima.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović, na čiji je prijedlog pokrenut postupak izbacivanja, je kratko komentirao odluku Glavnog odbora.

- Ispričavam se hrvatskoj javnosti što smo ih danas terorizirali cijeli dan sa ovim. Žao mi je. Sad ćemo se još ozbiljnije baviti hrvatskim problemima, a ovo nisu hrvatski problemi - kazao je Zoran Milanović.


Idi na 24sata

Komentari 234

  • ljubica ljubičica_1 09.06.2014.

    Mržnja nikad nikom nije dobrog donjela ,a neće ni Zoranu Milanoviću.

  • MiroTvorac_3 09.06.2014.

    Bilo bi lako da je samo premjer pun mrznje ali svi ste vi puni mrznje prema hrvatskoj,bando crvena lopovska.

  • fijuman 09.06.2014.

    bilo bi vam bolje da se ne bavite partijskim problemima nego da zasučete rukave i bavite se problemima hrvatskoga naroda:nezaposlenost, slabe plaće, povećanje izvoza a smanjenje uvoza pogotovo smeća od hrane koje nam nude pojedini državom protežirani uvoznici, a osobito da se upregnu maksimalno sve snage na pomoć postradalima u poplavljenoj slavoniji jer tu bitno štekate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare