To je to što me zanima!

Rat predsjednikovih žena: Zumu vara druga supruga?

Treća žena predsjednika Južnoafričke republike Jacoba Zume navodno je medijima poslala pismo u kojem optužuje njegovu drugu ženu za preljub
Vidi originalni članak

Južnoafričkog predsjednika Jacoba Zumu (69) supruga Nompumelelo (35) vara sa svojim zaštitarom, stoji u pismu koje je medijima navodno poslala predsjednikova treća supruga Thobeka (37). Tamošnji mediji pišu da je druga žena, Nompumelelo u vezi sa zaštitarom od prošle godine, nakon što je doznala da je Zuma dobio vanbračno dijete sa kćeri svoga prijatelja Irvina Khoza, visokopozicioniranog u organizaciji Svjetskog prvenstva. Navodno imaju pismo u kojima se tvrdi da dijete koje Nompumelelo čeka nije predsjednikovo, nego ljubavnikovo. Zaštitar Phinda Thomo se ubio nakon što je afera procurila u javnost, najvjerojatnije zbog straha od predsjednikove osvete. Nompumelelo je za kaznu privremeno prognana iz predsjedničke palače, a nije bila ni na vjenčanju svoga supruga sa Thobekom Stacie Madibom u siječnju. Prijatelji i rodbina prognane Nompumelelo tvrde da je upravo Thobeka poslala pismo medijima kako bi ocrnila suparnicu i stekla naklonost predsjednika.

ZUMA IMA TRI ŽENE, PET BRAKOVA, 20 DJECE, 9 VANBRAČNE
Prva predsjednikova žena Sizakele Khumalo ima 66 godina te se najviše brine o brojnoj djeci i unucima i nije konkurencija mlađim suprugama koje se bore za predsjednikovu ljubav. S predsjednikom je u braku 37 godina no nemaju zajedničke djece. Zuma se ženio pet puta i ima 20 djece, od kojih je devetero vanbračne. Od jedne žene se rastao, a druga se ubila. Ostale tri imaju ravnopravan status prvih dama. Nevjerna Nompumelelo potječe iz neugledne obitelji, a predsjednika je upoznala dok je konobarila u hotelu Hilton te su se vjenčali 2008. godine. Imaju dvoje djece. S druge strane, Thobeka potječe iz ugledne i bogate obitelji. Nompumelelo tvrdi da je se žele riješiti zbog njenog podrijetla. U jeku priprema za svjetsko nogometno prvenstvo čiji je domaćin Južnoafrička Republika, predsjednik se našao usred skandala, a njegov ured tek je zanijekao da optužbe potječu iz predsjedničke obitelji te da su pismo vjerojatno poslali politički protivnici. Zuma je navodno angažirao tajne službe da otkriju tko je napisao pismo postpisano sa 'zabrinuta obitelj' i poslao ga medijima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gogonina 08.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • karter 08.06.2010.

    Nije li ovo potvrda onome što su tvrdili južnoafrički bijeli rasisti? Ovo nije neki južnoafrički Kerum, Gucić, Ante Gotovac, već izabrani predsjednik države!

  • Maxich_1 08.06.2010.

    nezasitna budala. mogao si je naći jednu poštenu i biti sretan, ali poštenu ženu treba znati cijeniti da ga nebi ostavila ili se ubila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare