To je to što me zanima!

Razbojnik iz Vojnića dolijao nakon tri godine: Benzinske je pljačkao s plastičnim pištoljem

Muškarca se osnovano sumnjiči da je maskiran i uz prijetnju plastičnim pištoljem od blagajnika na benzinskim postajama ukupno otuđio 2898 eura te se udaljio u nepoznatom smjeru.
Vidi originalni članak

Policajci iz Vojnića u suradnji s VIII. policijskom postajom Zagreb proveli su istragu nad 42-godišnjakom zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela razbojništva na području Policijske uprave karlovačke i Policijske uprave zagrebačke.

Razbojništva su se dogodila  5. srpnja 2020. godine i 2. rujna 2023. godine na benzinskoj postaji u Karlovcu, u gradskoj četvrti Rakovac te 31. kolovoza 2023. godine  na benzinskoj postaji u Zagrebu, u gradskoj četvrti Trnje.
 
Muškarca se osnovano sumnjiči da je maskiran i uz prijetnju plastičnim pištoljem, prema unaprijed stvorenoj namjeri i s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, od blagajnika na benzinskim postajama ukupno otuđio 2898 eura te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Muškarac je danas predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare