To je to što me zanima!

Razbojništvo u trgovini u Ogulinu: Prijetio je plastičnim pištoljem pa ukrao cigarete

Ubrzo je policija zaustavila vozilo u kojem su bili osumnjičeni mladić i maloljetnik. Protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava
Vidi originalni članak

Policajci Policijske postaje Ogulin dovršili su kriminalističko istraživanje nad jednim maloljetnikom i 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništvo.
 
- Sumnja se da su 22. siječnja u večernjim satima, s ciljem oduzimanja i prisvajanja tuđe pokretne stvari, osobnim vozilom kojim je upravljao 21- godišnjak, stigli do trgovine na području Ogulina, nakon čega je maloljetnik s maskom na licu ušao u trgovinu. Prilikom kupnje cigareta, u zaposlenicu je uperio plastični pištolj i zatražio je da otvori kasu i preda mu sav novac. Budući da zaposlenica nije predala novac, maloljetnik je izašao iz trgovine i pritom otuđio cigarete - kažu u policiji.

Nakon izlaska iz trgovine, sjeo je u automobil te su 21-godišnjak i maloljetnik napustili mjesto događaja. Ubrzo je policija zaustavila vozilo u kojem su zatečeni mladić i maloljetnik.

Protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ekscem 27.01.2022.

    Jel imao masku i covid potvrdu?

  • ivan87nx 26.01.2022.

    hahahahaa cigarete koji lik...

  • serem ti se 26.01.2022.

    odlično 👍🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare