To je to što me zanima!

Razbojništvo u Zagrebu: 'Napao vlasnika (81) zlatarne pa ukrao gotovo sav novac i nakit'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Razbojnik je bio unutra oko 10, 15 minuta i onda samo išetao. Vlasniku je zaprijetio da ne smije izaći pa je on od šoka reagirao tek nakon dva, tri sata kad je i nazvao policiju. Imao je ozljede po licu, ispričao je čitatelj
Vidi originalni članak

U četvrtak ujutro oko 9 sati u Preradovićevoj 2 u centru Zagreba, nepoznati muškarac odjeven u crno, noseći novine u ruci ušao je u zlatarnu, nasrnuo na vlasnika (81), ozlijedio ga i pritom otuđio novac i nakit koji se nalazio u zlatarni.

- Oko 8 i 40 u Preradovićevoj ulici počinjeno je razbojništvo nad 81-godišnjim vlasnikom. Nepoznati počinitelj je, uz prijetnju oštrim predmetom i uporabom tjelesne snage, otuđio novac i nakit - potvrdili su nam iz PU Zagrebačke. 

POGLEDAJTE VIDEO: Opljačkao zlatarnicu u centru Zagreba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pljačkaš je bio unutra oko 10, 15 minuta i onda samo išetao. Djelatniku je zaprijetio da ne smije izaći pa je on od šoka reagirao tek nakon dva, tri sata kad je i nazvao policiju. Imao je ozljede po licu - ispričao nam je čitatelj koji je poslao snimke. 

Nakon toga je samo išetao iz zlatarne s crvenom vrećicom u ruci kao da se ništa nije dogodilo. Svjedoci su nam kazali da ni radnici koji su se nalazili u blizini nisu mogli ni posumnjati da nešto nije u redu. 

- Čuo sam da je odnio gotovo sve iz zlatarne. Šteta je ogromna - kazao je čitatelj. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • poštenjak007 03.06.2022.

    Sve je je dogovoreno sa vlasnikom zlatarne Pola pola dijelimo,  inace nema šoka koji bih me obuzdao da zovem policiju 2 sata poslije pljacke,  ako nisi u dogovoru Pogotovo radnici ispred objekta na 7 koraka nisu nista culi,  a covjek toboze u masnicama po licu Pa nije valda pjevao dok ga je ovaj mlatio 

  • Slovenac xtrem 26.03.2022.

    Ovoga nebudu nikad našli,pa ni tada.

  • Gospodarprstenova1 25.03.2022.

    Grad protuha i ološa

Komentiraj...
Vidi sve komentare