To je to što me zanima!

Razdvajanje blizanki: Hope preminula nakon operacije

Liječnici kažu kako je Faith (Vjera) u stabilnom stanju. Djevojčice su bile spojene abdomenom. U operaciji je sudjelovalo 20 liječnika i tehničara
Vidi originalni članak

Hope (Nada) Williams preminula je pri operaciji razdvajanja u londonskoj bolnici Great Odmond. Liječnici su uspjeli razdvojiti djevojčice i u prvi tren se sve činilo u redu, no Hope je imala premala pluća i nije mogla samostalno disati. Preminula je nekoliko sati nakon operacije, a roditelji su bili s njom. Liječnici kažu kako je Faith (Vjera) u stabilnom stanju, ali diše pomoću respiratora. Njene šanse za preživljavanje su 50:50. Liječnici nisu željeli operirati dok djevojčice ne očvrsnu, no zdravstveno stanje im se zakompliciralo, pa su bili primorani odmah ih pokušati razdvojiti. Sijamske blizanke rodila je prošlog tjedna Laura (18), koja iz etičkih razloga nije htjela na pobačaj. Djevojčice su bile spojene abdomenom. U operaciji je sudjelovalo 20 liječnika i članova osoblja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Gatsby 04.12.2008.

    Admine , ako me netko proziva i postavlja pitanja a pri tome ne komentira članak onda i njega uputi na chat stranici a ne samo mene . Dobro bi bilo da programeri naprave move to: pa sporni komentar bude proslijeđeni na toj stranici, jer evo ja sam već zaboravio što sam odgovorio ovoj kokoški !

  • Gatsby 04.12.2008.

    Tally dušo, ako ne kužiš što sam htio reći onda bolje da ne komentiraš dok ne prokužiš , očito spadaš u osobe koje moraju nekoliko puta pročitati komentar da bi shvatili suštinu napisanog. Pokušaj još nekoliko puta možda i uspiješ.

  • tally 04.12.2008.

    The Great Gatsby- lupetas gluposti i jos k tome vrijeđas...a sta ti znaci to da ce imat oziljke i da je k tome zensko???!!!!! sta?mozda se nece nikad udat,bit model,ne kuzim sta si htio rec...jel to mozda neko tvoje mjerilo ljepote?! mozda bi trebalo smaknit sve zene s oziljcima,jer je to stvarno gadno,a jos k tome ZENSKO...ma zamisli...mozda u tvom nazadnom selu i rupi iz koje si izmigoljio nedavno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare