To je to što me zanima!

Razjareni bik skočio preko ograde i ozlijedio 30 ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Španjolska: Životinja je u koridi preskočila ogradu i pobjegla među gledatelje koji su počeli bježati u panici. Dječaka i muškarca su odvezli u bolnicu
Vidi originalni članak

Razjareni bik je u koridi u regiji Navarra na sjeveru Španjolske preskočio ogradu u srijedu navečer i popeo se na tribine. Napadao je ljude koji su panično bježali. Najmanje 30 gledatelja je ozlijedio, javlja BBC. Dječak (10) ima ozljede trbuha, a jednom gledatelju ozlijeđena su leđa. Njih su odvezli u bolnicu u Pamplonu. Ostali imaju modrice i ogrebotine. Bika su uhvatili nakon 15 minuta i zavezali ga. Nakon toga su ga ubili.
- Bila sam prestravljena. Trčala sam i plakala - rekla je mlađa gledateljica. Druga gledateljica je rekla kako su ljudi u panici padali jedni preko drugih.
- Pokušala sam naći prijatelje, ali nisam mogla - rekla je žena. Bik nije podivljao tijekom tradicionalne borbe s matadorom nego u natjecanju u kojem sudionici moraju stajati što bliže biku, ali i izbjeći da ih on napadne. Bika su trebali maknuti iz koride, a onda je on skočio u publiku. Kako piše portal Mundotoro ovakve su nesreće vrlo rijetke.

ZABRANILI BORBE S BIKOVIMA
U Španjolskoj se zadnje vrijeme raspravlja o eventualnom ukidanju borbi s bikovima. Pokrajina Katalonija je nedavno  izglasala zabranu koja stupa na snagu 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 19.08.2010.

    Da ih je bar sve do jednog u toj areni izbo! Ljudskoj gluposti nema kraja!

  • Determinator 19.08.2010.

    Neka ih je!

  • TYO 19.08.2010.

    Treba ubit ove koji su mučili bika a ne njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare