To je to što me zanima!

'Razmišljanje o foteljama SDP dovelo na ovu razinu u Zagrebu'

U prošlom izbornom ciklusu nismo ni imali svog kandidata, podržali smo Mrak Taritaš. Moramo priznati poraz što se tiče zagrebačke skupštine, kaže Mirela Ahmetović i dodaje da nije podbacio Klisović već SDP
Vidi originalni članak

Ako govorimo generalno, moramo biti iskreni i samokritični – nismo u potpunosti zadovoljni s rezultatima, rekla je potpredsjednica SDP-a Mirela Ahmetović za N1 televiziju, ali i istaknula da SDP nije umro niti će umrijeti. 

Rezultate će analizirati u lokalnim jedinicama, ali ne slaže se da SDP nije zabilježio značajnije rezultate.

- U prvom krugu pobijedili su oni koji su uveli potpunu transparentnost proračuna. Građani su prepoznali da SDP to provodi na terenu. SDP ne priča, SDP radi - rekla je.

'IMAMO SLIČNE PROGRAME' Domovinski pokret i SDP su sklopili programsku koaliciju sa županom Damirom Bajsom

"SDP je zadržao vodstvo u Krapinsko-zagorskoj županiji, a nema sumnje ni da će tako biti u Primorsko-goranskoj. SDP je prva snaga, ako govorimo o županijskim skupštinama, u Koprivničko-križevačkoj županiji… Nije baš takav neuspjeh što se županijske razine tiče.”

Priznaje neuspjeh u Zagrebu.

- U prošlom izbornom ciklusu nismo ni imali svog kandidata, podržali smo Mrak Taritaš. Moramo priznati poraz što se tiče zagrebačke skupštine. Klisović je bio pravi izbor SDP-a. Nije on podbacio, podbacio je SDP. Tamošnje loše dugogodišnje stanje reflektiralo se na lokalnim izborima - rekla je, a nije htjela ulaziti u pregovore s Možemo oko Gradske skupštine u Zagrebu.

- Upravo je razmišljanje o foteljama SDP doveo na razinu na kojoj je u Zagrebu - rekla je.

Govoreći o Možemo! rekla je da su izgradili uspjeh na aktivizmu.

IZBOR KRIVIH KADROVA SDP u silaznoj putanji, prijeti mu da od najjače oporbene stranka otklizi na margine...

- Ono što ih čini različitim od SDP-a – SDP-ovi najjači aktivisti su župani, načelnici… To je onaj pravi aktivizam. Oni koji misle da je SDP umro, trebaju se podsjetiti koliko je gradonačelnika i načelnika u prvom krugu te koliko ih može ostvariti dobre rezultate u drugom krugu - kaže.

- Potrebno je shvatiti da se trebamo okaniti unutarstranačkih razmirica, program SDP-a usmjeriti u produktivnost zemlje, a naše načelnike, župane i gradonačelnike isturiti u prvi plan i pokazati ih cijeloj Hrvatskoj - rekla je Ahmetović.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • odcentramalonadesno 20.05.2021.

    Nije umro nego je na aparatima za održavanje života. Čeka se odluka o gašenju.

  • nijetebriga 19.05.2021.

    Pa sigurno, briga SDP za gradjane, njima je do fotelja..Bauk(po zanimanju dozivotni politicar)  sinoc u Otvorenom laprda o nekakvom ujedinjenju sa platformom extremne ljevice tzv. mozemo (ne mogu) u zaustavljanju HDZ-a na novim parlametarnim izborima.. Hahahhaaaaaaaa

  • roko2023 19.05.2021.

    Iako im zelim propast...ja ne mislim da je SDP gotov. Crveni su samo malo rasprsili glasove okolo, ali vratit ce se oni svi partiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare