To je to što me zanima!

Raznijeli bankomat i zapalili Dom kulture u Velikoj Ludini

Nakon eksplozije na bankomatu u Velikoj Ludini izbio je požar koji se proširio na zgradu. Bankomat na istom mjestu bio je na meti lopova i prije godinu dana kad su plinskom smjesom raznijeli bankomat i opljačkali ga
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj ili više njih eksplozivom su noćas raznijeli bankomat PBZ-a na Domu kulture u Velikoj Ludini kod Popovače, nakon čega je izbio i požar. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatra je zahvatila stolariju i proširila se na zgradu u kojoj je, kako doznajemo, i dio općinske arhive.

Kako nam je ispričao čitatelj koji je poslao fotografije s mjesta požara, vatrogasci su gasili požar do 5 sati ujutro.

- Prvo se čula eskplozija, a onda je počela buktinja. Mi živimo odmah pokraj. To je drugi put da su raznijeli taj bankomat. A sada je baš zahvatilo strašno i krov je nagorio. U toj zgradi je pošta, nešto od općine, knjižnica, društveni dom - rekao nam je drugi čitatelj koji je poslao i fotografije bankomata koji gori.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- opet smo ostali bez bankomata. Mi sad moramo ići u Popovaču ili Križ ako želimo podignuti novac. Očito ciljaju ta mala mjesta. Prije par mjeseci raznijeli su bankomat u Voloderu koji je isto tu u blizini Popovače - dodaje čitatelj.

Iz PU sisačko-moslavačke potvrdili su da su noćas dobili dojavu o eksploziji i požaru. Očevid je u tijeku i tek nakon njega bit će poznato kolika je šteta na zgradi i jesu li pljačkaši uspjeli doći do novca.

Inače, bankomat na istom mjestu je bio na meti lopova i prošle godine. Tada su također lopovi raznijeli bankomat i pobjegli s novcem.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • os-lega 31.01.2021.

    Od kada se bankomat može opljačkati? Iz bankomata se krade a ne pljačka.

  • najiram 10 31.01.2021.

    partizani u  noćnoj  akciji  dižu  bankomate  u  zrak...podmeću  požare  sve  sa  ciljem  dizanja  opće  nesigurnosti  straha  i  kaosa,,,je  samo  u  kaosu  će  ljudi  glasati  za  njih...

  • 31.01.2021.

    kafane otvaraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare