To je to što me zanima!

Raznijeli bankomat u Stubičkim Toplicama: 'Bilo je kao potres'

Do eksplozije je došlo u ponedjeljak, noćas iza 4 sata, potvrdili su nam iz policije. Očevid je u tijeku, a promet se preusmjerava
Vidi originalni članak

U noći u ponedjeljak iza 4 sata došlo je do eksplozije bankomata u Stubičkim Toplicama, zbog čega je uslijed provođenja očevida promet kroz tu općinu blokiran, rekli su nam iz PU krapinsko-zagorske.

- Mislili smo da je potres - rekli su stanovnici za portal Zagorje.com, navodeći kako ih je zvuk eksplozije probudio, ali da nisu opće mislili da se radilo o eksploziji.

Iz policije dodaju kako se promet preusmjerava, a s obzirom da je očevid u tijeku, ostali detalji incidenta i dalje nisu poznati.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GOSPODAR VATRE 21.11.2022.

    kuda se promet preusmjerava, zatvorili su sve 1 km od eksplozije, ne može se iz oroslavja ni iz kraljevog vrha prema Stubici ni obrnuto, postoji nekakva cestica preko Andrašeca koja nije za veća vozila. Prolazio sam oko 9 sati i još je sve blokirano, velika sramota za policiju da rade očevid 5 sati i zatvore sve. treba malo misliti i na nas obične smrtnike koji moraju na posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare