To je to što me zanima!

Raznijeli i ispraznili bankomat, a eksplozijom probudili Umag

Bankomat u sklopu kioska sa suvenirima eksplodirao je usred noći u turističkom naselju Stella Maris. Nepoznati kradljivci pobjegli su s nepoznatomo količinom novca
Vidi originalni članak

Bankomat koji je dignut u zrak zapaljivom smjesom plina, nalazi se na samome ulazu poznatih teniskih terena Stella Marisa, s desne strane umetnut u staklene veterine prostora koji su bili potpuno prazni. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Malo dalje nalazi se centralni teniski stadion i ugostiteljski objekti koji su također svi redom zatvoreni, stoga još više čudi da je u tom bankomatu ostalo novaca, a ako i je nešto to su vjerojatno bile manje količine kuna.

Veća je šteta nastala na samome objektu gdje su popucala sva stakla, i na samome bankomatu koji je raznesen a dijelovi bili razbacani i do tridesetak metara uokolo. Eksploziju su čuli i mnogi građani koji imaju izgrađene obiteljske kuće u neposrednoj blizini, no svi su mislili da je nekome eksplodirala plinska boca.

Tek kada su vidjeli policijske automobile sa rotirajućim svjetlima kako jurcaju prema samome ulazu teniskih terena, pretpostavili su da je netko tamo petljao oko bankomata.

Tijekom dana policija je obavila očevid. Izuzeti su svi mogući tragovi, i sada se intenzivno traga za počiniteljima. Neslužbeno doznajemo da se lopovi nisu domogli svih novčanica u bankomatu jer su nakon eksplozije brzo se dali u bijeg. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mily 09.10.2019.

    bježite dečki koliko vas noge nose, ako vas uhvate odgovarati ćete za sve milijarde koje su ,,domoljubi,, opljačkali

  • naivac do jaja 09.10.2019.

    Po meni je banka prva počela

  • Brucka 09.10.2019.

    Nisu oni ukrali banci nego sebi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare