To je to što me zanima!

Oluja poharala Zadar: Razorni vjetar nosio je sve pred sobom

Europski centar za predviđanje oluja za nedjelju izdao je najžešći 3. stupanj upozorenja za dijelove Hrvatske. Diljem zemlje padala je snažna tuča te je jak vjetar počinio veliku materijalnu štetu...
Vidi originalni članak

Olujno nevrijeme poharalo je u nedjelju navečer i Zadar. Jedna jedrilica se nasukala, nevrijeme je počinilo veliku materijalnu štetu. Srušila su se i brojna stabla, a još nema informacija ima li ozlijeđenih. Hitne službe su zatrpane, zadarski 112 više ne prima pozive te se isti preusmjeravaju na šibensku centralu.

Iz zagrebačkog centra 112 rekli su nam kako su i čak i oni zaprimali pozive iz Zadra.

- Ovakve situacije se ne događaju često, ali to nije nikakav problem jer i mi iz Zagreba možemo pozvati službe u Zadru. No ovo ipak potvrđuje da su ljudi u Zadru jako zabrinuti zbog situacije - objasnio nam je dispečer. 

NAJVIŠI STUPANJ UPOZORENJA Nevrijeme zahvatilo Hrvatsku: O svemu se oglasila i policija...

Čitatelji nam javljaju kako ovakvo snažno nevrijeme ne pamte.

Nevrijeme je danas bilo diljem Hrvatske. Zbog snažne tuče otežano se vozilo po svim cestama. Jak vjetar odnio je krovove s čak tri škole.

U DRENOVCIMA IMA I OZLIJEĐENIH Bor pao na jednu školu, drugoj pao krov i kiša uništila opremu

DHMZ je izdao najviši treći stupanj upozorenja. Treći stupanj upozorenja odnosi se na mogućnost olujnog naleta vjetra, razorne tuče(velika do vrlo velika zrna), te na obilne oborine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • mudodokolenko 09.07.2019.

    jučer slušan na poslu češko radio a ono senzacijonalno iz hrvatske,od početka sezone dva morska pasa oliti češki žraloka u dalmaciji,u dalmaciji u apartmanima stjenice oliti češki štenice a onda veliko nevrime poharalo sivernu dalmaciju i s takim vistima u hrvatskoj tirate goste,što više takih visti manje gostiju,znan o čemu pišem jer san suvlasnik jedne turističke agencije

  • 03041 08.07.2019.

    Lijepo švicarci rekli posadimo milijardu hektara novih šuma i smanjoti cemo co2 za trecinu

  • Munjeigromovi_1 08.07.2019.

    Ova nevera se zove Hdz . Porusila jos ono malo stabala sto su ovi ostavili na zivotu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare