To je to što me zanima!

Sama je tražila: Janica više nije državna tajnica za sport

Kostelić je nakon skijaške karijere bila pomoćnica ministra Predraga Šustara u Ministarstvu obrazovanja, znanosti i športa, a zatim je imenovana državnom tajnicom u Vladi Andreja Plenkovića
Vidi originalni članak

Janica Kostelić više nije državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport, priopćila je Vlada nakon zatvorenog dijela sjednice u petak. Razriješena je na osobni zahtjev. 

Podsjetimo, Kostelić je nakon skijaške karijere bila pomoćnica ministra Predraga Šustara u Ministarstvu obrazovanja, znanosti i športa, a u Vladi Andreja Plenkovića imenovana je prvom državnom tajnicom odbora za šport u Središnjem državnom uredu za šport. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • ivica1000 23.11.2019.

    Van sebe sam fantasticna gesta Janica se odlucila brinuti o svom sinu i dati otkaz.Super,vjerujem da bi i druge majke to isto zarko zeljele,ali ima samo jedno malo "ali",kao prehrananiti te svoje sinove ili kceri kako placati rezije,od cega zivjeti?Ma koga briga glavno da Janica to moze,isto kao i biti na radnom mjestu na kojem se trazi VSS,a doticna gospgjica ima samo SSS.Zena,Majka,Kraljica...ko to more platit.... -

  • GIRIGARI 23.11.2019.

    Dosta je tajila. Ma, ja sam mislio da već i nije i to dugo. Toliko se eto proslavila tom ulogom. Što ti političari naprave od ljudi?

  • FASTT 22.11.2019.

    Janice kad ces platit porez

Komentiraj...
Vidi sve komentare