To je to što me zanima!

Razvukao 110 metara žica pa krao struju: Otkrila ga policija

Donje Čemernice: Imao je automatsku pušku i streljivo, a žice pod naponom bile su na visini od 120 cm zbog čega je muškarac (45) ukućane i sebe izložio pogibelji
Vidi originalni članak

Policija je otkrila muškarca (45) iz Donje Čemernice kod Topuskog, kojeg sumnjiči za krađu struje. Pretragom njegove kuće policija je pronašla automatsku pušku i streljivo, a tijekom pretrage uočili su nezakoniti spoj kućanstva na električnu mrežu. 

Utvrdili su da je u travnju prošle godine, preko dvorišta od kuće do električne mreže, u dužini od 110 metara, razvukao više komada neizoliranih žica koje je međusobnim spajanjem improvizirao u električne vodiče. Te žice pod naponom mjestimično su bile na visini od 120 centimetara čime je izložio pogibelji svoje ukućane i sebe. 

Policija ga sumnjiči da je struju krao od travnja prošle do 4. svibnja ove godine kada je otkriven. Uhićen je zbog više kaznenih djela i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • marinf 08.05.2012.

    De jebote, 120m zica razvukao i sad su ga kao "otkrili" kao da stavis titanik na trg bana jelacica i dode drot i otkrije ga.

  • andi_1 08.05.2012.

    ...

  • zdrawe 08.05.2012.

    pa tamo i nema struje,morao se snaci,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare