To je to što me zanima!

Redari patrolirali Dubrovnikom zbog polugolih turista: Kaznili ih, pogledajte koliko će platiti

Turisti koji hodaju starom jezgrom Dubrovnika mogu biti kažnjeni zbog neprimjerenog odijevanja. Iako grad godinama na to upozorava, čini se da se brojni ogluše, zbog čega su redari danas naplaćivali kazne
Vidi originalni članak

Komunalni redari Grada Dubrovnika su u četvrtak s policajcima obilazili povijesnu jezgru grada i gledali tko poštuje komunalni red prema kojem se u povijesnoj jezgri grada, između ostalog, zabranjuje hodanje u kupaćem kostimu, bez odjeće ili dijela odjeće. 

Kako javlja Dubrovački vjesnik, zatekli su dva prekršitelja koji su bili nedolično odjeveni i naplatili im kaznu u iznosu od 1000 kuna. 

POTRKALA IM SE I GREŠKA... Još jedan grad na obali odlučio stati na kraj golišavim turistima u staroj jezgri: 'Nije primjereno'

U okviru projekta Poštujmo Grad gradska uprava je postavila informativne letke na svim ulazima u povijesnu jezgru na kojima su upozorenja na više jezika o nedoličnom ponašanju. S ciljem prevencije, a u suradnji s Turističkom zajednicom, izrađeni su letci kojima će se posjetitelje dodatno informirati o navedenim pravilima kako bi izbjegli novčane kazne. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 22.07.2022.

    Tu sam gl.....👍

  • IPswič 22.07.2022.

    Turisti u Hrvatskoj rade sve što u svojoj zemlji ne smiju.

  • dusparabranko@gemail.com 21.07.2022.

    teror na turiste ne jenjava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare