To je to što me zanima!

Regrutirali studente za ISIL: Uhitili direktora iz Coca-Cole

Aminul Islam je voditelj odjela informatičke tehnologije u Coca-Coli, ali i regionalni koordinator Islamske države. Drugi uhićeni Sakib Bin Kamal radio je kao učitelj
Vidi originalni članak

Informatički direktor u podružnici Coca-Cole u Bangladešu uhićen je zajedno s još jednim muškarcem zbog sumnje da su planirali otići u Siriju i boriti se za Islamsku državu, objavila je tamošnja policija. 

Muškarci su uhićeni u nedjelju tijekom policijske akcije u Dhaki. Aminul Islam je voditelj odjela informatičke tehnologije u Coca-Coli, a istovremeno je bio i regionalni koordinator Islamske države. Drugi uhićeni Sakib Bin Kamal radio je kao učitelj u školi u Dhaki.

Izvor iz tvrtke, ali sama Coca-Cola potvrdile su da je uhićen njihov zaposlenik. Izvor iz tvrtke, koji je želio ostati anoniman, potvrdio je da je uhićeni bio voditelj odjela informatičke tehnologije te da je više dana bio odsutan s posla.

Prema riječima policije, dvojac je priznao da je regrutirao najmanje 25 studenata i nagovorio ih da se pridruže Islamskoj državi, javlja Reuters

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kokaza5 26.05.2015.

    Vrag ne spava.

  • zigazigiczigosan 26.05.2015.

    svijet nece ili nemoze zaustavit te i takove ili im to pase da se tuku

  • mmzg 26.05.2015.

    religija koja po defaultu limitira mozak i koci bilo kakav napredak

Komentiraj...
Vidi sve komentare