To je to što me zanima!

Reiner: Svjedočimo aferama korupcije HDZ-a, ovaj SDP-a!

Živi zid se prisjetio lapsusa današnjeg predsjednika Sabora Željka Reinera. Reiner je u jednom trenutku pobrkao lončiće. Htio je prozvati SDP za korupcijske afere, a rekao je - HDZ
Vidi originalni članak

Živi zid se prisjetio jedne stare snimke emisije 'U mreži prvog' na Hrvatskom radiju u kojoj je veliki lapsus imao današnji predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner.  Živi zid je video postavio na svom Facebook profilu.

Naime, tijekom svog izlaganja, Reiner je u jednom trenutku pobrkao lončiće. Htio je prozvati SDP za korupcijske afere, ali je umjesto SDP, rekao - HDZ

- Kad govorimo o pitanju da li netko ima koristi ili ne, o tome bi se dalo itekako govoriti.  Pa na kraju, svakoga dana svjedočimo raznim aferama korupcije upravo sa strane HDZ-a. Pardon, SDP-a. Prema tome o čemu mi pričamo?  - rekao je Reiner praveći se kao da se ništa nije dogodilo.

No, iako se Reiner odmah ispravio, ostali gosti u studiju, politički analitičar Ivan Rimac i SDP-ov saborski zastupnik Nenad Stazić nisu se mogli suzdržati, a da se ne pogledaju i ne nasmiju.

Voditeljica je ukazala Reineru da je nasmijao kolege sa svojim laspusom, a Stazić je poslije samo dometnuo: 'Bio je znakovit ovaj lapsus akademika Reinera'.

Pogledajte video: 

 
Idi na 24sata

Komentari 94

  • petar8 26.02.2016.

    Čovjek je iskren a vi tako joj joj joj...hahahaha!

  • vidum 26.02.2016.

    Već sam rekao da je ovaj preslika bivšeg HDZ-ovog predsjednika sabora Nedjeljka Mihanovića. Bit će toga još.

  • vidum 26.02.2016.

    Stvarno je lijepo čuti da i HDZ-ovac zna reći istinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare