To je to što me zanima!

Rex je puno bolje! Nadamo se samo da mu nisu oštećeni živci

Vatrogasac Dejan Ranitović je sretan što se potražni pas DVD-a Karlovac oporavlja nakon što ga je netko pretukao. Rekao je da je Rex malo i hodao što je uvijek dobar znak. Vjeruju u njegov oporavak
Vidi originalni članak

Rex nam je bolje. Otvorio je oči, ustao i pokazao napredak nakon druge boce infuzije. Morali smo ga držati da ne iščupa iglu, no ipak moramo još čekati da vidimo jesu li mu oštećeni živci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao nam je to jučer vatrogasac DVD-a Karlovac i vodič potražnog psa Dejan Ranitović. Njegova njemačkog ovčara netko je napao i izudarao metalnom palicom u dvorištu obiteljske kuće tijekom vikenda. Obitelj ga je našla bez svijesti kako leži na tlu. Brzo su ga odvezli veterinaru koji ga je pregledao i otkrio kako nasreću nema lomova. Zbog koktela lijekova uglavnom spava, a policija istražuje slučaj.

- Kad se ustao, hodao je na sve četiri, što je dobar znak. Malo je teturao kao pijanac, no mislim da će se oporaviti - optimističan je Dejan. Rex je star 15 mjeseci, a u njegov dom stigao je kao dvomjesečno štene. S obzirom na to da je ranije radio sa službenim psima, kod njega je prepoznao izraženi njuh. Počeo je s njim trenirati, a Rex je pokazao kako je pred njim dobra karijera potražnog psa. Uz to, odrastao je uz mirnog retrivera pa je kopirao njegovu narav.

- Ja sam postao vatrogasac upravo zbog Rexa. Položio sam sve da postanem operativac, a sad je red na njemu da dobije licencu - pojasnio je Dejan. Dodao je kako je puno radio na njegovoj formi te da ga je svaki dan šetao šumom i po 15 kilometara.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Ljerka PosarićS 25.07.2020.

    neka Rex ozdravi, on će ga već naći - jer psi dugo pamte i razlikuju dobro i zlo.

  • Jožaglaukom 31.07.2019.

    Neće njima Vrapče pomoći, kad nemaju mozga.

  • 31.07.2019.

    Proklet bija ko digne ruku na zivotinje.Takvin psihopatima nije misto u ludarama vec na elektricnim stolicama .Ja san vlasnica jedne lipotice koja ima 6 godina i ne postoji osoba koja bi se mogla sakriti od mene samo da je takne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare