To je to što me zanima!

Nema više BMW-a i Mercedesa kao u Bandićevo vrijeme, sad nabavljaju Clija, Astru i Golfa

U novom natječaju se traži 188 vozila, a 39 vozila manje bi trebalo donijeti 17 posto uštede. Ovo je neobvezujući poziv kojim se tek prikupljaju ponude
Vidi originalni članak

U Holdingu se nastavlja rezati, a ovaj put na redu je vozni park koji će smanjiti za 39 vozila, objavio je Jutarnji list.

 Zagrebački holding je raspisao novi natječaj kojim se želi uštedjeti, a najviše se reže u Upravi Holdinga koja će umjesto 13 automobila imati samo četiri. Lani je Holding bio pod brojnim kritikama, nakon što se objavilo da planiraju u najam 266 vozila za 16,6 milijuna kuna, a među traženim vozilima su bile skupe jurilice poput Audija A6, Mercedesa E klase ili BMW-a 5.

Tad su reagirali pojašnjenjem da nemaju vozni park, već aute preko leasinga i to po danu zbog smanjenja troškova.

TV KOLUMNA MIROSLAVA LILIĆA Treba li Zagrebu uopće ovakav Holding kakav nemaju ni veći gradovi u Europi? Zna se...

U novom natječaju se traži 188 vozila, a 39 vozila manje bi trebalo donijeti 17 posto uštede. Ovo je neobvezujući poziv kojim se tek prikupljaju ponude, a pretpostavke su da bi koštalo 2,5 do 3 milijuna kuna manje.

Iz javnog se poziva vidi kako nema više luksuznih automobila Audija, BMW-a i Mercedesa kao u Bandićevoj vladavini.

Tu su sad putnička vozila niže klase, 120 automobila marki Peugeot 208, Renault Clio i Opel Corsa, u nižoj i srednjoj klasi Opel Astra, Golf i Peugeot 308 te još Opel Insignia i Passat.

Inače, Tomislav Tomašević je još u rujnu najavio i da će Grad umjesto 150 automobila, unajmiti 50 vozila za gradske službe.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Priče iz davnina 29.10.2021.

    Mercedesi su bili za Bandićeve ljubavnice. Osim što im je kupovao lujviton papke, čizmice, bundice, dijelio stanove, slao ih u Beč kod gospođe koja mu je trebala prezentirati kavu...

  • 29.10.2021.

    I opet velikim gradskim stručnjacima i obožavateljima ne valja.

  • 28.10.2021.

    Tomaševiću zašto se brišu grafiti i murali posvećeni Dinamu, Vukovaru i domovini ? 

Komentiraj...
Vidi sve komentare