To je to što me zanima!

Rezultati ankete: Može li HDZ stići čak 17 posto prednosti?

HDZ je ipak pobjednik u Dalmaciji, gdje osvaja u dvije izborne jedinice 34 posto. U Zagrebu, pak, koji se dijeli u 4 izborne jedinice, lijevi blok ima potporu 42 posto...
Vidi originalni članak

Prema istraživanju Ipsos Pulsa Kukuriku koalicija na izborima dobiva 37,2 posto, a HDZ 20,1 posto potpore birača. Od ostalih stranaka Laburisti prelaze prag s 6,1 posto, dok Blok umirovljenici zajedno ima potporu 5,1 posto birača. HSP prema anketi dobiva 4,5 posto, HSS 4,2 posto i HDSSB i 3,5 posto glasova birača. 

Tu je još i HSLS s 2,5 te moguće Milan Bandić, ako se odluči na izbore, s 2,4 posto. Ostale stranke dobivaju 4,8 posto birača. Neodlučnih je sve manje i sada ih je 9 posto, prenosi NovaTV.

Podsjetimo, prije četiri godine je HDZ prema izlaznim anketama dobivao 26,5 posto birača, da bi u završnici došao na 34 posto i dobio izbore. SDP je tada prema anketama imao 31 posto, a na izborima je dobio 33 posto.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • sbpu 02.10.2011.

    ..dragi naši političari umjesto da trošite milijune na vaše besmislene kampanje i prepucavanja bilo bi najpametnije da taj novac iskoristite u pametne svrhe pa ljudima koji nisu dobili mjesecima plaće date njima,jer ste tako dobro uredili zakone da pokrivate sebi gu*ice,a poslodavci mogu kako će...sram vas bilo bando lopovska...

  • pex_10 01.10.2011.

    HSP <3

  • možda nekad 27.09.2011.

    možda nekad: U pravu je onaj tko kaže da se izbori ne bojkotiraju jer tada sami sebi činimo štetu.Veliko pitanje visi u zraku "ZA KOGA GLASOVATI" smatram da na to svaki punoljetni građanin ima lak odgovor treba odlučiti po svojoj savjesti.Siguran sam da mi nismo ni lijen ni glup narod samo smo se našli u čudnoj i jadnoj situaciji pa nam je zato kako je jer smo vjerovali pojedincima.Upravo je sada vrijeme da ispravimo tu pogrešku da donesemo pravu odluku da nas više ne smatraju lijenim i glupim izađimo svi ne trebamo vile i ulicu samo mozak i olovku a poslije dolazi vrijeme gdje će se dobro vidjeti da smo ipak vrijedan i pametan narod.Lijepo je čuti izreku "SVE ZA HRVATSKU,HRVATSKU NIZAŠATA" pitanje je samo tko to izgovara dali dali je godinama zastupao ili zastupala taj stav ili je to samo izrečeno u datom trenutku jer smatra da smo glup narod i da uvijek nasjedamo na prazne priče.Zato ako smo stvarno za tu uzrečicu onda i napravimo nešto za nju jer HRVATSKA SMO SVI MI A NE SAMO ONI !!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare