To je to što me zanima!

Ričard priredio show u Zadru, na sjednicu Gradskog vijeća došao u lijesu: 'Živ sam i zdrav'

Cijeli performans je nastao jer je nedavno gradski vijećnik SDP-a, Daniel Radeta objavio Ričardovu osmrtnicu na društvenim mrežama, pa sad pokojnik poručuje da ipak je - živ.
Vidi originalni članak

Bizaran dolazak u lijesu na sjednicu zadarskog Gradskog vijeća krenuo je jutros s Branimirove obale. Posmrtna povorka s gradskim vijećnikom Enio Meštrovićem i njegovim aliasom Ričardom prošla je tako cijelim gradom i došla do Gradske uprave pred kojem je pokojnik i “uskrsnuo”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijeli performans je nastao jer je nedavno gradski vijećnik SDP-a, Daniel Radeta objavio Ričardovu osmrtnicu na društvenim mrežama, pa sad pokojnik poručuje da ipak je - živ.

NEZADOVOLJNI SDP-OVAC Na zgradi Poglavarstva u Zadru osvanula osmrtnica za Ričarda: 'Ovo je spašavanje HDZ-a...'

No, ni ovaj lažni sprovod nije prošao bez skandala - pristaše necijepljena su branile novinarima ulazak u samu zgradu formiranjem ljudskog lanca, a gradska vijećnica Marjana Botić uspjela se i posvadjati sa njima jer je velika protivnica Covid potvrda koje svi moraju pokazati prilikom ulaska na Gradsko vijeće.

- Poručujem ovime da sam živ, i bilo mi je žao umrit. Sad ćemo dilit pare, ove što smo pokrali narodu ako se slože. Ako ne idemo na novez izbore - rekao je Ričard i dodao da je Enio ostao kući jer je budala. Na Gradsko vijeće se i ovaj put ulazilo na zadnja vrata jer, kao i prošli put pristaše pokreta necijepljenih fizički brane ulazak na glavna vrata onima koji imaju Covid potvrde.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • domačapuca 23.12.2021.

    ..kak se ono veli...nije bolest sve što boli"...

  • nokia8 22.12.2021.

    Mora se reci da je vrlo kreativan 😅

  • 33beg33 22.12.2021.

    na sto su sve nasi političari spremni zbog fotelje ,koji cirkusanti

Komentiraj...
Vidi sve komentare