To je to što me zanima!

Riječanin podvodio Hrvatice, zarađivao od 100 do 1000 eura

Žene su na području Hrvatske dolazile na adrese klijenata, a u Sloveniji su 'radile' u noćnim klubovima. Riječanin je bio organizator te je ugovarao susrete s klijentima
Vidi originalni članak

Riječka policija je izvijestila kako provode kriminalističku istragu nad muškarcem (48) u suradnji s DORH-om zbog podvođenja i međunarodne prostitucije. Utvrdili su kako je Riječanin podvodio nekoliko žena iz Hrvatske zbog pružanja seksualnih usluga. 

Žene su na području Hrvatske dolazile na adrese klijenata, a u Sloveniji su 'radile' u noćnim klubovima. Riječanin je kao organizator ugovarao susrete preko privatnih kontakata i po preporuci. Usluge je naplaćivao od 100 do 1000 eura. Policija dalje provodi istragu te utvrđuje okolnosti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • marin.0202 05.03.2011.

    Cujet sve vise ce toga biti zato se nemojte toliko zabrinjevati time,posao kao i svaki drugi samo sto tu dobije slovu za uslugu a ako radis u uslurnoj djelatnosti kao radnik , gazda te primorava na sx a nakraju mjeseca ti ne plati ni to sto ti treba da plati pa tko je tu onda kriminalac, i to kurva?

  • rodorodo 05.03.2011.

    Ne kužim u čemu je problem.? Čovjek je biznismen. Curice imaju lovu a i ljepo im je, taj frajer ima lovu i sve OK. Jedino je država tu zakinuta. Gdije je PDV? Haa...Haa...

  • user_60928 05.03.2011.

    Da,cistokrvni Rijecanin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare