To je to što me zanima!

Riječka policija uhvatila lopove: Ukrali novac, nakit i satove u vrijednosti 120 tisuća kuna

U trgovini nakita uz prijetnju oružjem otuđili veću količinu zlatnog i srebrnog nakita, ručnih satova, novaca i drugih predmeta. Pri tome su uz počinjenje materijalne štete u vrijednosti oko 120 000 kuna
Vidi originalni članak

Riječka je policija privela  na kriminalističko istraživanje dvojicu muškaraca starosti 40 i 49 godina, zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva.

Riječ je o osumnjičenicima koji su u srijedu oko 17.30 sati u Krešimirovoj ulici u Rijeci u trgovini nakita uz prijetnju oružjem otuđili veću količinu zlatnog i srebrnog nakita, ručnih satova, novaca i drugih predmeta. Pri tome su uz počinjenje materijalne štete u vrijednosti oko 120 000 kuna i ozlijedili 56-godišnjeg vlasnika trgovine.

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, počinitelji su pronađeni ubrzo nakon počinjenja kaznenog djela u središtu Rijeke, i to sa svim otuđenim predmetima.

Obojica će nakon istrage biti kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu te predana pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • najiram 10 10.09.2020.

    nisu surađivali sa vlasnikom a i nisu imali vezu u policiji te dvije stvari su važne kod uspiješne krađe...suradnja sa vlasnikokom...i dobar doušnik u policiji...i stvar radi..ovako amaterski nemaju nikakve šanse...

Komentiraj...
Vidi sve komentare