To je to što me zanima!

Rijeka: Mladić vrijeđao policiju u komentarima na portalu

Policijska uprava primorsko-goranska provela je kriminalističko istraživanje u suradnji s PU zagrebačkom, koja je primila dojavu  putem aplikacije "e-policija", o neprimjerenom sadržaju u komentarima
Vidi originalni članak

Policija će podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Rijeci protiv 31-godišnjaka zbog omalovažavanja i vrijeđanja policajaca u komentarima na internetskom portalu, vezano za postupanje u situaciji epidemije, izvijestila je u petak primorsko-goranska PU.

Policijska uprava primorsko-goranska provela je kriminalističko istraživanje u suradnji s PU zagrebačkom, koja je primila dojavu  putem aplikacije "e-policija", o neprimjerenom sadržaju u komentarima na jednom od internetskih portala.

Utvrđeno je da je 31-godišnjak objavio komentar u kojem je pogrdnim riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, vezano za postupanja tijekom trenutne situacije s epidemijom koronavirusa.

Protiv muškarca će biti podnijet optužni prijedlog riječkom Općinskom sudu zbog prekršaja javnog reda i mira, vrijeđanjem i omalovažavanjem službenih osoba.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 11.04.2020.

    milicija trenira strogoću. vračamo se u komunizam sa zabranom slobode govora,još malo pa nećemo smjeti misliti

  • 10.04.2020.

    Uočimo različitost kvalifikacija ovdje i u slučaju onog podivljalog svećenika - on ih nije vrijeđao i omalovažavao nego tek narušavao javni red i mir - zato mladić ide na općinski, a svećenik će, ako i to, tek na prekršajni. S tim da je svećenik još javno, putem TV-a, najavio da će opetovano kršiti zabranu okupljanja. Ali to valjda nije vrijedno kriminalističkog istraživanja.

  • xnet0822 10.04.2020.

    A ne bi bilo loše da Policija uhiti i "predsjednika" M&K kluba Radošić, jer ih isto vrijeđa i svašta govori o njima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare