To je to što me zanima!

Rijeka: Potpisuju novi ugovor o izgradnji bolnice na Sušaku

Po modelu javno-privatnog partnerstva, danas će u Rijeci potpisati Ugovor o izgradnji novog Kliničkog bolničkog centra na Sušaku. Rijeka je već izdvojila 45 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Rajko Ostojić, ravnatelj KBC-a Rijeka Herman Haller, ravnatelj Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija Josip Borak i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel potpisat će danas u Rijeci Ugovor o izgradnji novog Kliničkog bolničkog centra na Sušaku po modelu javno-privatnog partnerstva. 

- Tim korakom definitivno počinju aktivnosti na izgradnji novog Kliničkog bolničkog centra na Sušaku. Ovaj centar za praćenje energetike i investicija će biti zadužen da pripremi natječaj za odabir privatnog partnera ove izuzetno velike i značajne investicije - rekao je gradonačelnik Obersnel, a prenosi Media servis

Grad je do sada izdvojio više od 45 milijuna kuna iz proračuna, a sada će iznos narasti za 75 milijuna kuna za buduću kogeneracijsku energanu i za cijenu izgradnje komunalne infrastrukture. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ludom 22.12.2013.

    Prekršitelj zakona izgleda uopće ne brine. Ni ustavni sud mu ništa ne može. Krasna država.

  • zdrawe 19.12.2013.

    haha, a di ce nego u rijeci,,nece valjda u zagorju,medu hrvatima..)))))

  • MAX 2010 18.12.2013.

    Zadnji investitor u Rijeci i čitavoj Hr bio je Franjo JOSIP a Josip Broz je izgradio više tvornica u 10 godina o ovih džepnih patriota u 23 god ! Kradu međutim svi na mlazni pogon (Warp)

Komentiraj...
Vidi sve komentare