To je to što me zanima!

Riješili misterij star 80 godina: Tko je curica iz grmlja kupina?

Velika Britanija: Anthea Ring je pronašla mir nakon što je saznala tko su njezini biološki roditelji. Kaže kako sada svojoj djeci i svojim unucima može reći odakle potječu
Vidi originalni članak

Anthea Ring (81) je bila stara samo šest mjeseci kada su ju pronašli u kupinama u Sussexu u ružičastoj haljinici, zavezanih ruku i punu ogrebotina i ugriza insekata. Odvezli su ju u bolnicu i počela je velika potraga za njezinim roditeljima. No ona je bila bezuspješna te ju je nakon šest mjeseci udomila obitelj iz Surreyja.

POGLEDAJTE VIDEO

Tek s 25 godina je saznala da je pronađena napuštena u žbunju i tada je počela tražiti svoje biološke roditelje. Prije šest godina DNK test je pokazao da je njezin otac jedan od šestero braće iz obitelji Coyne u Irskoj. Nisu znali koji sve dok nije pronađeno pismo staro 30 godina. Testirana slina s poštanske marke je pokazala da je njezin otac Patrick Coyne.

Godine 2016. je zahvaljujući detektivki pronašla i svoju biološku majku. Iako je Patrick umro, Anthea je u vezi s njegovom obitelji.

Anthea Ring je danas baka i živi u Bradford-upon-Avonu, piše Daily Mail.

- Sretna sam jer sam konačno pronašla mir slažući posljednje puzzle u povijesti svoje obitelji. Sada konačno mogu reći svojoj djeci i unucima tko su i odakle potječu - kaže Anthea. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 20.03.2018.

    .....sta bi rekla Istambulska na ovaj postupak majke..

  • koko82 20.03.2018.

    znaci ove sretna sa ekipom koja ju je probala ubit?.... nisu ju ostavili u samostanu i sl... nego u grm....... osobno bi ih tužio za pokušaj ubojstva

  • 20.03.2018.

    Zavezanih ručica u kupinama... Baš lijepo što ih je pronašla; sada bi im se trebala p...... na grob.

Komentiraj...
Vidi sve komentare