To je to što me zanima!

Rješenje: Imunološki postaje državna zdravstvena ustanova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlada će stvoriti uvjete za opstojnost i održivost proizvodnje cjepiva i krvnih derivata kao strateški važne proizvodnje, rekao je ministar zdravlja Siniša Varga
Vidi originalni članak

Vlada je na sjednici odlučila o pokretanju postupka kojim će se Imunološki zavod preoblikovati iz trgovačkog društva u državnu zdravstvenu ustanovu.

POGLEDAJTE VIDEO :

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osim što će sačuvati radna mjesta Vlada će stvoriti uvjete za opstojnost i održivost proizvodnje cjepiva i krvnih derivata kao strateški važne proizvodnje za očuvanje zdravlja stanovnika Republike Hrvatske - rekao je ministar zdravlja Siniša Varga .

POGLEDAJTE VIDEO :

Milanović: To je jedini način da se tvrtka sačuva

Premijer Zoran Milanović nije propustio spomenuti kako je Vlada naslijedila problem Imunološkog zbog godina zanemarivanja.

- Na kraju ovo je rješenje, povratak državi. To nije najsretnije rješenje, ali to je jedini način da se tvrtka sačuva. Nadamo se najboljem - kazao je premijer i opet istaknuo da njegova Vlada nije kriva za većinu problema u državi.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bajica1009 30.07.2015.

    Bitno je da je konaćno netko našao dugoroćno rješenje a ne veka vizija, ovako se trebaju rješavati kljućna pitanja za zemlju, treba bržr da ako su sazreli uvjeti, sada se svi uhvatili kad će isplata pa kad bi je dobili od vizije

  • TomislavKatalinić 30.07.2015.

    Imunološki postaje državna zdravstvena ustanova ili kako bi zagorci rekli: ako ne može drukčije onda pošteno!

  • pero11pero 30.07.2015.

    oko 200 MIL kuna će platiti porezni obveznici za tu akciju. Nikome nije čudno da se na objavu privatizacije nije nitko prijavio .. a imamo puno bogatih privatnih farmaceutskih firmi u HR.

Komentiraj...
Vidi sve komentare