To je to što me zanima!

Rješenje iz Njemačke: Za kupnju auta daju 18.000 kn

Nijemci su subvencioniranjem kupnje novog auta zaustavili pad prodaje i postavili novi rekord. U veljači je prodaja auta porasla za čak 22 posto
Vidi originalni članak

Njemačka svim silama nastoji spasiti svoje gospodarstvo. Odlučila je tako subvencionirati sa 18.000 kuna kupnju novog automobila. Tako su uspjeli zaustaviti pad prodaje i postaviti novi rekord u prodaji vozila. Broj prodanih novih automobila u veljači ove godine veći je za 22 posto od broja prodanih 2008. godine. To je ujedno i najbolji rezultat u posljednjih deset godina. Ovim potezom njemačka je vlada spasila i radna mjesta u automobilskim tvornicama, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • -mariela- 05.03.2009.

    Pa nije bas tako kako prenosi vecernji list..Njemci se nisu pomamili za tom ponudom i ne kupuju nova auta,njima je dobro i ovo postojece u ovoj krizi..njemac je svaki jako dobar ekonom i njega nije lako navuc na trosak...toliko su spasili autoindustriju da skoro pa polovica zaposleni ne radi vise,..poslani su kucama i strepe od najgoreg.Sinosnja informacija je bila.Opel otpusta 3,500 radnika.A ni drugima ne cvjetaju ruze.VW prvi puta nakon 50g zaustavio pogone...mercedes i bmw salju ljude na odmore,prodaja opala skolo za pola.Nije bas sve tako kako nasa hrvatska stampa javlja.Filuju narod krivim informacijom !

  • mayhem26 05.03.2009.

    Čakaj samo malo......država mora subvencionirati prodaju,a isti proizvođač se nebi udostojio smanjiti cijenu vozila.......prestrašno.................

  • ddino 04.03.2009.

    @classic: ma neznaju nasi to.. sanader nema pojma o gospodarstvu i ekonomiji.. da zna nebi bilo onako kako je (iskljucujuci financ. krizu)

Komentiraj...
Vidi sve komentare