To je to što me zanima!

Reporter 24sata iz Kaira o otmici Tomislava Salopeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuska firma CGG za koju je Tomislav radio angažirala je jednu zaštitarsku tvrtku iz Velike Britanije i njihovi operativci pokušavaju stupiti u kontakt s otmičarima
Vidi originalni članak

Robert Valdec javio se ekskluzivno za 24sata iz samog srca Kaira, grada nedaleko kojeg je 22. srpnja otet Tomislav Salopek.

POGLEDAJTE VIDEO: Robert Valdec izvještava s lica mjesta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Francuska firma CGG za koju je Tomislav radio a ngažirala je jednu zaštitarsku tvrtku iz Velike Britanije i njihovi operativci pokušavaju stupiti u kontakt s otmičarima i započeti kakve-takve pregovore. Za sada se još uvijek ništa ne zna točno, zaključio je Robert Valdec koji će nam se narednih nekoliko dana javljati iz Egipta i izvještavati čitatelje 24sata o napredovanju istrage u slučaju Tomislava Salopeka.

- Već sada sam uspio kontaktirati s određenim ljudima i ono najbitnije što želim reći je da mnogi mediji u Hrvatskoj koje sam pratio špekuliraju, nagađaju, preuzimaju informacije koje su u stvari dezinformacije s nekakvih opskurnih stranih portala. Neka samo zamisle kako je obitelji Tomislava Salopeka, rekao je Valdec i naglasio kako su j edine relevantne institucije koje mogu dati točnu i relevantnu informaciju su egipatske službe i naše veleposlanstvo.

- Inače, potrazi i pokušajima da se Tomislav Salopek živ i zdrav vrati svojoj kući angažirana je i egipatska vojska i policija , i njihove tajne službe, naše tajne službe, kao i tajne službe naših zemalja saveznica.

POGLEDAJTE VIDEO: Zahtjevi otmičara iz ISIL-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 125

  • pravda8 11.08.2015.

    G.... nema sta

  • LoreleyHouse 10.08.2015.

    ne zelim dosipati ulje na vatru, ali!!!!!!!!!!!!! do sada ta gamad muslimanska kad je dala ultimatum da ce pogubiti otete i ako nema love poubijali ih. nema veze ameri, japanci englezi, francuzi. onda ih tocno i ubili bez pardona ako lova nije stigla jer sa time se i financiraju, jedan od nacina. nas tomislav je NADAM SE na zivotu jer se premalo cuje sa druge strane a ultimatum je prosao. sto da mislim o svemu tome??????

  • MartinSilkat 10.08.2015.

    Vratite nam Tomislava Salopeka! Što radi naš MVP? Svima 10% manje plaće i vidjeti ćete kako će locirati, identificirati i transferirati Hrvata u domovinu! Da je imao posla u Hrvatskoj nebi išao raditi u Egipat! Ovi uhljebi iz ministarstva mogli bi nešto početi i raditi za promijenu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare