To je to što me zanima!

Robin Hood iz Makarske: Krao sam, ali nisam uzimao za sebe

Dražena Glavinu, šefa makarskih vatrogasaca, priveli su na ispitivanje jer sumnjaju da je tijekom tri godine ukrao 260.000 kuna s računa tog vatrogasnog društva
Vidi originalni članak

Dražena Glavinu, šefa makarskih vatrogasaca, privela je policija u petak na ispitivanje jer sumnjaju da je tijekom tri godine ukrao 260.000 kuna s računa vatrogasnog društva.

Policija, koja istražuje gospodarski kriminal, sumnja da je on od početka 2011. do kraja 2013. godine iskoristio svoj položaj. Dizao bi novac sa žiro-računa, a pravdao ga računima za benzin drugih građana, piše Dalmacija News. U tome mu je pomagao radnik benzinske crpke u Makarskoj (47), tvrde u policiji.

Glavina je priznao da je dizao novac, ali tvrdi da je potrošio za potrebe društva. Radnik crpke branio se govoreći da je račune Glavina uzimao iz smeća. Nakon ispitivanja su ih pustili.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Branka Grubišić 30.06.2014.

    Grbusa,zbog tvog takvog razmišljanja i imamo državu kakvu imamo....na našu žalost,svi koji misle ko i ti su koristili prilike i trpali u džepove,bez obzira na to da li su bili gladni ili ne....zbog njih su zato drugi ostajali gladni....osobno to nikad ne bih napravila,jer nisam tako odgojena,niti sam takva osoba....a dotični drug ne da nije bio gladan,nego mu je kapalo sa svih strana,ali kad je čovik gladan i nezajažljiv,nikad mu dosta.....isprike su mu za umrit od smija,i njemu i mudracu s pumpe, a vidit ćemo oće li pravna država ispast pravna ili će sve opet biti komedija za zavarat mase,da ne gledaju negdi dublje....i pitam se hoće li se ići u dublju kontrolu imovine i stanja i uspoređivati s primanjima....

  • e moj narode... 29.06.2014.

    ali tvrdi da je potrošio za potrebe društva...ha,ha..ukrao s računa VD da bi potrošio na njih..haa,ha..

  • _l_ 28.06.2014.

    papir je lako zapaljiv materijal, zato ga je ovaj odvajao iz smeća

Komentiraj...
Vidi sve komentare