To je to što me zanima!

Žrtvina majka: Ivan se sažalio nad Kulišekom, a on ga je ubio

Majka Ivana Jagodića je rekla da je sa sinom imala dobar odnos, ali joj nije rekao da mu Kulišek prijeti. Dodala je da se Ivan sažalio nad njim i da mu je htio pomoći
Vidi originalni članak

U nastavku ponovljenog suđenja Dini Kulišeku optuženom za ubojstvo Ivana Jagodića i pokušaj ubojstva njegove djevojke Meriem Demo u Crikvenici u srpnju 2014. godine Kulišek je doveden u sudnicu, no na samom početku je rekao da mu je loše te ga je sudac poslao na liječnički pregled i odlučio održati izvanraspravno ročište.

SVJEDOČILA OBITELJ UBOJICE Kulišek: 'Ja ga ubadam, ali on nikako da umre. On je sotona'

Između ostalog danas je svjedočila i majka pokojnog Jagodića.

- Sa sinom sam imala odnos pun povjerenja no nažalost nije mi rekao da mu ubojica prijeti. Dino je dolazio kod nas kući i primijetila sam da je bio bez ikakvog kućnog odgoja i nikad nije pozdravljao za razliku od ostalih Ivanovih prijatelja. Kada sam upitala Ivana zašto je takav, Ivan je rekao da mu ga je žao jer da Kulišek ima nesređene odnose s roditeljima koji su ga često izbacivali iz kuće te je znao spavati i na stepenicama.

Moj sin Ivan sažalio se nad njim i htio mu je pomoći. Otpočetka suđenja dosad Kulišekovi roditelji prijetili su mi šest puta zivkali su me na telefon i spuštali slušalicu. Primala sam i prijetnje smrću odsijecanjem glave preko lažnih Facebook profila. Nedavno, točnije 23. svibnja, brat jednog svjedoka usred dana u kafiću vrijeđao me i nazivao pogrdnim imenima. Žalosno je da na ovakav način moram braniti svoje nevino dijete, ali još vjerujem u pravdu - kazala je vidno uznemirena Jadranka Volarić, majka pokojnog Ivana.

PONOVNO SUDE KULIŠEKU 'Žao mi je što sam ga ubio, ali i nije jer sam se riješio patnje'

Suđenju je svjedočilo i dvoje liječnika opće medicine, među kojima i doktor koji je Kulišeka prvi nakon ubojstva primio na Hitnoj  te zapisao da je Kulišek tada bio orijentiran i miran što mu je bilo neobično uzimajući u obzir saznanje da se radi o ubojstvu. Na pitanje zna li što je napravio, Dino mu je mirnim glasom potvrdno odgovorio.

Suđenje se nastavlja u ponedjeljak. Kulišeku će tada bi samo predočeno što je danas bilo s obzirom da danas nije bio prisutan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zuluf_52 08.06.2018.

    Zatvorite nakazu narkomansku i bacite kljuc.

  • yeslittleduck 08.06.2018.

    To je ok...

  • 08.06.2018.

    Znači tri mušketira Dino K, Tim Š i David K. 30 godina gađati će se u ANUS. Šta ih briga krenulo ih je a mladi, a ovi tamo u 4 zida vole piletinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare