To je to što me zanima!

Roditelji nestale Francuskinje: 'Ne želimo odustati od Anne'

Anne Cecile Pinel je nestala još 21. srpnja na festivalu Momento Demento kraj Slunja. Njezini očajni roditelji nesretni su jer i dalje nema nikakvih novosti o njoj
Vidi originalni članak

Ogorčeni smo jer ne znamo je li je policija uopće tražila, kazao je jučer Michel Pinel, otac Anne Cecile Pinel (23).

Francuskinja je nestala još 21. srpnja na festivalu Momento Demento kraj Slunja. Njezini roditelji nesretni su jer i dalje nema nikakvih novosti o njoj.

- Daleko smo pa informacije teško dolaze do nas. Nadamo se najboljem, no spremni smo i za najgore. Samo želimo znati što joj se dogodilo - rekao je Michel u telefonskom razgovoru.

Centar Zagreba jučer je ponovno osvanuo oblijepljen plakatima s informacijama o nestaloj djevojci. Njezini prijatelji su ovog vikenda organizirali mirne prosvjede u većim francuskim gradovima kako bi podigli svijest o njezinu nestanku te motivirali ljude da im se jave ako imaju bilo kakve informacije. Šetali su trgovima noseći plakate s njezinom fotografijom.

- Cilj nam je senzibilizirati javnost jer ni francuska ni hrvatska policija ne čine dovoljno kako bi je pronašli - objasnili su francuskim medijima.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ojdimidojdimi 06.10.2014.

    malo je već dosta vremena prošlo..........................................

  • belizagrebgrad 06.10.2014.

    To je kraj u kojem ima dosta paravinjinih zemljaka.

  • famiglia 06.10.2014.

    Navodno je zalutala u minsko polje, kazu , zajebano je to ako si pijani moze ti se svasta dogoditi, nije dobro poslje pijanke i zabave se sam vracati kuci, treba u drustvu, padnes, zalutas vrlo lako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare