To je to što me zanima!

Roditelji u panici zvali djecu na mobitele, ali nije bilo odgovora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na kobnom letu iz Barcelone bilo je 16 učenika i dvoje profesora škole Joseph-Koenig, iz grada Halterna, na zapadu Njemačke. Nitko od njih nije preživio
Vidi originalni članak

Gradonačelnik njemačkog grada Halterna, Bodo Klimpe, potvrdio je da je 16 učenika  i dvoje profesora škole Joseph-Koenig bilo u Airbusu A320 koji se u utorak srušio u Alpama , na jugu Francuske. Nitko nije preživio.

Stradali učenici su u Barcelonu išli na razmjenu , učiti španjolski. Klimpe je kazao da su ih roditelji zvali na mobitele , ali da nisu uspjeli uspostaviti kontakt te da su prestrašeni pojurili u školu nakon informacije o nesreći.

- Ovo je nacrnji dan u povijesti našeg grada - rekao je Klimpe. Svi su znali da su se učenici danas trebali vratiti. Prošle godine njihove španjolske kolege bile su u Njemačkoj, a sada je na njima bio red da ih posjete.

Nastava u toj školi je otkazana nakon vijesti o padu zrakoplova, a ponovno će biti uspostavljena sutra. Izraze sućuti uputili su susjedni gradovi. Građani pred školom ostavljaju cvijeće i svijeće u počast poginulim učenicima i profesorima, javlja Reuters.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 90

  • blondangel86 25.03.2015.

    Prestrasno, ne mogu ni zamisliti kako je njihovim roditeljima. srce mi place. Nedaj Boze nikome!

  • dalia-rose 25.03.2015.

    neopisiva žalost i tragedija...nemam rječi :(( neka im duše nadju nebeski mir..:(

  • reddog 25.03.2015.

    strašno, ovo je jedna od većih avionskih nesreća ikad, mir i spokoj svim tim dušama

Komentiraj...
Vidi sve komentare