To je to što me zanima!

Roditelji umrle curice: Tražimo čovjeka koji nam je bio podrška

Valentina Radišić, majka je nesretno preminule djevojčice devetogodišnje Marije Radišić. On je preminula u transportu iz Mostara u Zagreb zbog komplikacija s vodenim kozicama. Žele zahvaliti čovjeku koji je bio uz njih
Vidi originalni članak

Valentina Radišić, majka djevojčice iz Hamzića kod Čitluka koja je 13. siječnja preminula u Općoj bolnici Zadar zamolila je kolege s Radija Zadar da joj pomognu naći gospodina koji je nakon tog tragičnog dana, 14. siječnja bio s njima dva i pol sata i bio im podrška. Spominjao je da pola godine stoji u Novalji, gdje ima kuću.

"Već 10 dana pokušavamo ući u trag osobe (Vašeg sugrađanina) koji nam je jako puno pomogao tog ponedjeljka 14. 1. Svim ljudima koje smo susreli u Vašem gradu, od bolnice, matičnog ureda, sanitarne inspekcije, MUP-a, hotela preko puta bolnice gdje smo bili smješteni, iskreno i od srca se zahvaljujemo, ali ovaj Gospodin je taj dan s nama proveo 2,5 sata i bio nam podrška, a mi u svom šoku i jadu nismo upitali ni za ime.

DRAMA NA AUTOCESTI A1 Curica (9) preminula od kozica: 'Moj anđeo je izgubio borbu...'
Molim Vas, ako možete, Vi putem Vašeg radija pokušajte doći do te osobe, bili bi Vam doživotno zahvalni. Gospodin je prosječne visine oko 180 cm, srednje građe, vitalan, u svakodnevnim šetnjama Starog grada u Zadru. Ima suprugu i dvoje djece koji žive u Zagrebu. Gospodin je spominjao da pola godine bude u Novalji da tamo ima kuću.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BOLNICA O SMRTI CURICE: Mariju smo poslali u Zagreb jer je ta bolnica najbolja u regiji
S nama je bio u prostorijama Sanitarne inspekcije na lokaciji Narodni trg i u MUP-u (na drugom kraju grada). Budući ne mogu biti stalno na Vašim frekvencijama, molim Vas za svaku informaciju da mi pošaljete poruku.. Od srca se zahvaljujem na svakom pokušaju'',
stoji u poruci koju je poslala Valentina Radišić, majka nesretno preminule djevojčice devetogodišnje Marije Radišić. On je preminula u transportu iz Mostara u Zagreb zbog komplikacija s vodenim kozicama.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zkralj04 29.01.2019.

    Kaj pak vi bulaznite, zakaj bi tu ministar bio kriv, stvarno svašta meljete.

  • šargopirgasta 29.01.2019.

    Draga žena, u svoj bojoj boli sjetila se čovjeka.

  • jo2hn8ny 29.01.2019.

    Jedne noći čovjek je usnio san. Sanjao je da hoda plažom s Bogom. Preko neba bljeskale su slike njegova života. Uz svaku sliku primijetio je i dva para otisaka stopala; jedne koje su pripadale njemu, a druge Bogu! Kada je i posljednja slika njegova života bljesnula pred njim, pogledao je unatrag na otiske u pijesku. Primijetio je da je mnogo puta na stazi njegova života bio samo jedan par otisaka stopala. To se događalo u najgorim i najtežim trenucima u njegovom životu. To ga je jako mučilo pa je upitao Boga o tome : " Bože, Ti si rekao da ćeš, kad te jednom odlučim slijediti, hodati sa mnom duž cijeloga puta, ali primijetio sam da u vrijeme najtežih dana u mom životu ima samo jedan par otisaka. Ne razumijem zašto, kada sam Te najviše trebao, Ti si me ostavio? " Bog se nasmiješio i odgovorio : " Moj sine, moje dragocjeno dijete, volim te i nikada te ne bih ostavio!! Kad si vidio samo jedan par otisaka, to je bilo onda kad sam te nosio ... "

Komentiraj...
Vidi sve komentare