To je to što me zanima!

Romantični vojnik zaprosio djevojku telefonom, ali krivu!

Diane Potts, 44-godišnja majka troje djece, ostala je bez teksta kad je na svojoj telefonskoj sekretarici čula dirljivu prosidbu tajanstvenog britanskog vojnika
Vidi originalni članak

Jako te volim, volim te cijelim svojim srcem. Htio sam te već pitati, nemoj sad odgovoriti. Očito je da ne možeš sad odgovoriti,ali želiš li se udati za mene?, ovako glasi dio poruke koja je zabunom ostavljena na tuđoj telefonskoj sekretarici na jugu Engleske. Osim prosidbe, britanski vojnik spominje radost koju osjeća zbog skorog rođenja njihova djeteta. 

Srcedrapateljska poruka tajanstvenog vojnika traje oko 90 sekundi. Dobila ju je Diane Potts koja je odmah obavijestila medije.  

- Osjećala sam se kao da narušavam nečiju privatnost samo slušajući tu poruku. Poruka je jako dirljiva i zato sam odlučila naći djevojku kojoj je poruka bila i upućena - rekla je Diane za Sky News.

- Jedva čekam da dobijemo našeg malog vojnika. Napravit ću sve u mojoj moći kako bi te zaštitio. Volim te svim svojim srcem, nemoj to zaboraviti - kaže glas na sekretarici.

Diane kaže da vojnik ima naglasak i da ne zvuči starije od 18 godina.  U poruci smo saznali da se za tri mjeseca vraća kući, ali da će je ponovno pokušati dobiti sljedeći mjesec. Cijela Britanija bacila se u potragu za tajanstvenom djevojkom u nadi da će kad sljedeći put nazove, tajanstveni vojnik dobiti odgovor na najvažnije pitanje. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Zagreb68 06.02.2011.

    Ovu bi si uzel bez pardona,a mislim da poskrivečki i ona želi vidjeti tog ždrepca od 18 godina...to bi bile njene zadnje utrke s konjima :-P

  • p i j e v a c 30.01.2011.

    Neznam kakva je Diana ,ali nebih imao ništa protiv ove...

  • user_81170 29.01.2011.

    cccccc........

Komentiraj...
Vidi sve komentare