Obavijesti

News

Komentari 14

Romantični vojnik zaprosio djevojku telefonom, ali krivu!

Romantični vojnik zaprosio djevojku telefonom, ali krivu!
1

Diane Potts, 44-godišnja majka troje djece, ostala je bez teksta kad je na svojoj telefonskoj sekretarici čula dirljivu prosidbu tajanstvenog britanskog vojnika

VIDEO

Jako te volim, volim te cijelim svojim srcem. Htio sam te već pitati, nemoj sad odgovoriti. Očito je da ne možeš sad odgovoriti,ali želiš li se udati za mene?, ovako glasi dio poruke koja je zabunom ostavljena na tuđoj telefonskoj sekretarici na jugu Engleske. Osim prosidbe, britanski vojnik spominje radost koju osjeća zbog skorog rođenja njihova djeteta. 

Srcedrapateljska poruka tajanstvenog vojnika traje oko 90 sekundi. Dobila ju je Diane Potts koja je odmah obavijestila medije.  

- Osjećala sam se kao da narušavam nečiju privatnost samo slušajući tu poruku. Poruka je jako dirljiva i zato sam odlučila naći djevojku kojoj je poruka bila i upućena - rekla je Diane za Sky News.

- Jedva čekam da dobijemo našeg malog vojnika. Napravit ću sve u mojoj moći kako bi te zaštitio. Volim te svim svojim srcem, nemoj to zaboraviti - kaže glas na sekretarici.

Diane kaže da vojnik ima naglasak i da ne zvuči starije od 18 godina.  U poruci smo saznali da se za tri mjeseca vraća kući, ali da će je ponovno pokušati dobiti sljedeći mjesec. Cijela Britanija bacila se u potragu za tajanstvenom djevojkom u nadi da će kad sljedeći put nazove, tajanstveni vojnik dobiti odgovor na najvažnije pitanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.