To je to što me zanima!

Rončevića i Lovrin izbrisali s Vladina internet-portala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako nisu službeno razriješeni, na Vladinu portalu nema imena, slika ni biografija smijenjenih ministara. Uklonili su čak i njihova ministarstva
Vidi originalni članak

Smijenjeni ministar unutarnjih poslova Berislav Rončević izgubio je mjesto u Saboru, a bivša ministrica pravosuđa Ana Lovrin vratit će se u saborske klupe. Za razliku od nje, Rončević na prošlim izborima nije uspio ući u Sabor. Na listi je bio sedmi, a HDZ je u četvrtoj izbornoj jedinici osvojio samo šest zastupničkih mjesta. Prema pisanju jednog dnevnog lista, u HDZ-u ne namjeravaju zbog Rončevića povući nekog od zastupika kako bi za njega otvorili mjesto u Saboru, premda je Miroslav Škoro najavio da se povlači iz politike. Rončević je ljetos kupio luksuzan stan za 350.000 eura, a idućih 30 godina treba otplaćivati mjesečnu ratu od 11.500 kuna. No on kao bivši državni dužnosnik ima pravo na šest mjeseci pune plaće.

LOVRIN I RONČEVIĆA IZBRISALI S VLADINA PORTALA
Iako Ana Lovrin i Berislav Rončević čekaju razrješenje pred Saborom, na Vladinu portalu njihova imena, slike i biografije uklonili su 'klikom miša'. Izbrisali su čak i Ministarstvo pravosuđa te MUP. No, na službenim internetskim stranicma ministarstava još ih se nisu odrekli. Lovrin i Rončević bit će razriješeni u petak 10. listopada. Premijer Ivo Sanader zbog hitnosti i važnosti rješavanja postojeće situacije predsjedniku Sabora Luki Bebiću predložio je sazivanje sjednice Sabora u petak. Imenovat će se i njihovi nasljednici  Ivan Šimonović i Tomislav Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mirni1 09.10.2008.

    a jel buju ga možda izbrisali i sa rata otplata kredita?

  • plumbikon 08.10.2008.

    E kad bi kradeze bio tako brz u rješavanju ostalih problema........

  • 08.10.2008.

    Treba ih izbrisati i sa platne liste - bez traga !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare