To je to što me zanima!

Rotary klub iz Velike Gorice skuplja pomoć za siromašne

Cilj humanitarne akcije Božična košarica u organizaciji Rotary kluba je donirati socijalno ugroženim obiteljima prehrambene proizvode, higijenske potrepštine...
Vidi originalni članak

Rotary klub Velika Gorica i istoimeni Rotaract klub u suradnji s Caritasom i Kauflandom ponovno organiziraju humanitarnu akciju Božićna košarica. Cilj je prikupiti dugotrajnije prehrambene proizvode, higijenske potrepštine i proizvode za djecu koji će uoči blagdana biti donirani socijalno najugroženijim obiteljima s područja Velike Gorice i okolice. Proizvodi se mogu ostaviti u posebno označenoj košari koja se nalazi kod blagajni u Kauflandu u Velikoj Gorici.

- Akciju organiziramo već treći put i do sada je bila vrlo uspješna. U protekle dvije godine prikupli smo desetak tisuća kilograma hrane i ostalih proizvoda koje smo darovali onima koji takvu pomoć najviše trebaju i time im uljepšali Božić. Vjerujem da će i ove godine naši sugrađani pokazati svoje veliko srce i da ćemo biti još uspješniji - rekao je Siniša Drobnjak, predsjednik Rotary kluba Velika Gorica.

Humanitarna akcija traje do nedjelje, 13. prosinca 2015. godine

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Galeb i ja 04.12.2015.

    Konacno da se i za nase siromasne netko brine ,a ne samo za izbjeglice.

  • Meško 04.12.2015.

    Nije mi jasno kako Rotary klub kao jedan od nizih masonskih drustava radi sa Crkvenim Caritasom ?

  • belizagrebgrad 04.12.2015.

    rotary rotira ko superhik,uzme od sirotinje i da bogatima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare